- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg25
senior tag
válasz
Aprósólyom #62 üzenetére
2019-ben volt egy cikk, ami összehasonlította, hogy akkor milyen filmek jelentek meg, illetve 99-ben. Csak felelevenítésképp: Mátrix, Magnólia, A John Malkovich menet, Harcosok klubja, Ideglelés (The Blair Witch Project), Hatodik érzék, Hivatali patkányok, Ember a Holdon, A tehetséges Mr. Ripley, A fiúk nem sírnak, Tágra zárt szemek, Amerikai pite, Sztárom a párom, Halálsoron, Amerikai szépség, A bennfentes, A múmia, Árvák hercege
2019: "Bosszúállók, a Pókember, a Kingsman, a Godzilla, a Toy Story és a Jégvarázs folytatásaival készülnek. Emellett olyan kultikus mesefilmekből készült élő szereplős változat, mint a Dumbó, az Aladdin vagy Az oroszlánkirály. Lesz új Terminator-film, külön filmet kap Joker, és a Star Wars már az Episode IX.-nál jár."
Nekem az egészből az jön le, hogy 20 év alatt a fantázia sokat apadt. Amit játékötlettel nem tudnak elérni, azt grafikával igyekeznek. Ahhoz meg erősebb VGA kell, és több áram. -
tasiadam
veterán
válasz
Aprósólyom #62 üzenetére
írtam 1 regényt de iknább kitörlöm mert fölösleges lenne, de az is fölös, hogy egy xbox hatékonyságot PC-hez hasonlítunk. Egy céleszköz mindig kevesebbet fog fogyasztani, mint 1 nem céleszköz.
-
Laraxior
titán
válasz
Aprósólyom #62 üzenetére
A bányászat idejen kerult annyiba egy 3090, mint amennyiert a motorom vettem...
Szoval sok embernél itt nem az ár a visszatartó tenyezo, mert sokunknak a gépnek koze sincs a munkahoz, ergo penzt nem keres, csak hobby. Csak hát már elvi kérdés, hogy nem adunk ki csak egy VGAra 2000+€-t, meg úgy a komplett highend gépért 5000€-t...
Sajnaltam anno az 1850et is a strix 3080ert, de kibanyaszott belole valamennyit, szoval ledolgozott az arabol, de a mostani generacio mar csak penzelherdálás, es ha nincs is olyan hűdenagy teljesitmenybeli ugrás, akkor minek...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest