- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Én az energiáról beszélek és annak felhasználásáról. (És igazából a plusz sok tényezőről, infrastruktúráról, ami a falban "csörgedező" áram mögött áll és az ésszerű felhasználásról. De ezt nem boncolgatom, mert nagyon OFF lenne.) Ezt próbáltam érzékeltetni a szürreális relatív teljesítményviszonnyal egy kenyérpirító példával
mert szerintem nagyon cink...
A most érkező VGA-kat elnézve a legcombosabb high-end gaming PC-k egymaguk ki tudnának fűteni egy modern "nullás" házat. Játszol 2-3 órát és be kell kapcsolni a klímát télen...Na jó ez egy szélsőséges példa nem tagadom, de vannak akiknek már ilyen házuk van. Ha más nem a hőcserélős légcserélő rendszer megoldja...
Na de, az árazás is kicsit vicces nem tagadom....
Techpowerupon azzal érvelt valaki, hogy Ferrarira sincs mindenkinek pénze, úgyhogy nem kell megvenni.
Mikor egy futószalagon, automatizáltan gyártott consumer tömegterméket hasonlítanak egy fél-manufakturálisan termelt, kis tételes, egyedileg felszerelt luxus autóhoz én ott olyankor abbahagyom a párbeszédet, mert elvész a logikus érvelés értelme...#64 tasiadam: Hosszú esszében kellene megindokolnod állításod, hogy meg tudj győzni. Ismerve a hardvert és az XBOX relatíve könnyített átjárhatóságát PC és konzol portok között. Linus-ék csináltak is egy kísérletet, hogy el lehet érni hasonlóan jó hatékonyságot PC-vel is. Azóta ugyanígy optimalizálom a saját rendszerem, igaz jelentősen elavultabb eszközökkel, de a konnektoros fogyasztásmérő és a 3DMark pontok/in-game fps nem hazudik.
#66 borg25: Persze vannak negatív kivételek régről és pozitív kivételek a jelenből, de általánosságban valahogy így látom én is. Ha egy életszagúbb, tartalmasabb filmet szeretnél nézni úgy kell vadászni.
Akartam jó jelenkori példát mondani, ahol igazán odatették magukat a készítők: Hero (Jet Li). De most nézem, hogy az is 2004-es. Hogy repül az idő...Lehet az zavart meg, hogy én sokkal később láthattam a bemutatóhoz képest. Az egy igazán kivételes mester munka.
-
Nem kérdés, hogy megtartom az összes régit, de még veszek is párat; ha minden jól megy, holnap is jön kettő.
Ez az olcsóbb (filléres tétel) és ennek örülök jobban, mert 35A +5V-on. Manapság nehéz +5V-on erős tápokhoz jutni, mikor viszont van, legalább olcsó.Ribi: Fullosan felépített retró gépeket tuningolok. Tegnap este például egy Athlon Thunderbird 1333-as procit húzgáltam egy KT133A-s lapban. Ha jól tudom, erős +5V kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest