- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
A gazdasági helyzetet aláírom, nem olyan, de mint te is írtad mindkettő a maga idejében új platform. És mint láthatod mindkettőt fikázták az elején. Aztán meg a régen fikázott lga775-is beindult nem? Így lesz ez most is.
A fejlődés nem áll le, max egy kicsit megtorpanunk, mert drága, és így még drágább lesz, mert aki most még lga775-ös procit vesz DDR2-vel, az 1-2 év múlva vehet másikat, ha nem akar lemaradni.
Én ezt gondolom. Bár lehet nincs igazam. Az idő majd eldönti.u.i.: Én 2-3 évente cserélem a gépem, legutóbb most karácsonykor cseréltem. Előtte egy 3000+ -os athlon 64-es gépem volt, és már megérett a cserére. Amim most van remélem kitart vagy 3 évig (biztos vagyok benne
)
És szerintem sokan vannak úgy vele, hogy nem vesznek félévente gépet, azoknak én már nem ajánlanék lga775-öt. -
tome.jr
addikt
Pont erről beszélek. Intelnek a 775 nagyon nagy árbevétel. Jönnek még itt jófajta C2D meg quad procik 2011-ig. Nyilván nem a mostani szériát fogják 3 év múlva is gyártani. Core i7 csak nagyon szűk piaci részesedésben lesz jelen, vagy teljesen kihal és marad szerver szegmensben ahova valójában szánták, főleg ez után a hír után. Aki eddig Core i7 váltáson gondolkodott (mint ahogyan én is) ezek után örül, hogy megtartotta a 775-öt mert 2011-ig naprakész lesz vele és nem kell az egész konfigot lecserélnie.
Szerintem a legutóbbi Intel piaci terv meeting-en a csúcs góré biztos belökte a: "mert hülye azért nem vagyok" szlogent mikor a 775 kivezetést valaki felvetettte.
-
tzsolesz
nagyúr
Így van.
Szerintem az összes E8xxx-es proci ugyan az a lapka, csak más más gyártástechnológiából származó tulajdonsággal. Ami részben meghatározza, hogy mennyire bírja a magas órajelet adott VID mellett. A szerint szét dobálják őket, és beszámozzák. Na már most ebből kifolyólag röhögve csinálunk bármelyikből E8700-at, sokszor egy gramm fesz emelés nélkül. Szerintem, én legalább is eddig így tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- NBA és kosárlabda topic
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged