- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Szó sincs fikázásról csupán arról hogy Core i7 játékok alatt kb nem hoz semmi gyorsulást ráadásul a teljes konfigot le kell hozzá cserélni ami alsó hangon 150k. Ha olyan nagy lett volna az előrelépés hidd el én is az elsők között rohantam volna a boltba Core i7-et venni.
-
Oliverda
titán
Mert a jelenlegi LGA1366 és a köré épűlő egész platform egy meglehetősen drága, csúcskategóriás cucc. Az LGA775 pedig nem ennek indult anno. Másrészt a gazdasági helyzet is meglehetősen más mint 4 éve. Akkor fel sem merült annak az ötlete hogy vissza kellene fogni a gyártósorok kapacitását, és még sorolhatnám. Tehát a két helyzet között max. annyi párhuzam van hogy mindekettő Intel és a maga idejében mindkettő új platform (volt).
-
tome.jr
addikt
Nekem van egy 2 magos meg egy quad procim is és játékok alatt, főleg 3 way SLI-ben sincs szinte semmi különbség min avg max fps között. Egyenlőre korrekten helyt állnak a C2D-k. Más kérdés hogy majd a 4 magot igénylő játékok esetén jogos lesz a quad, de hol vagyunk még attól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Steam Deck
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest