Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Na erre felhúztam a szemöldököm. Jöhet.
-
mike710
aktív tag
Az a nexus 9 még mindig szép.
-
Wesder
félisten
OH MY GOD
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem rossz.
-
Kelmerneth
csendes tag
Azért az árcédula szerintem fájni fog
[ Szerkesztve ]
POWERED BY WINDOWS PHONE 8.1 and Windows10
-
Répafőzelek
tag
Végre! Szegény N10-esem már sír, hogy cseréljem le.
-
vicze
félisten
válasz Répafőzelek #6 üzenetére
Ernyémmel együtt sír, főleg ha nem kap 6.0-t.
@Kelmerneth: Mindenkinek más a fájdalom küszöbe, de igen szép nagy szám lesz, ha Pixel a márkanév.
-
tothmaxy182
őstag
Nem vagyok egy jóstehetség, de tippre, amennyibe ez kerülni fog, annyiért egy erősebb Win10-es tabletet is lehet majd venni. Akkor meg sokkal inkább a wines tablet...
Minden szavam magánvélemény!
-
Kelmerneth
csendes tag
válasz tothmaxy182 #8 üzenetére
A Surface 4 ára döntő lesz. Az ipad pro esélytelen ezen a piacon.
POWERED BY WINDOWS PHONE 8.1 and Windows10
-
vicze
félisten
válasz Kelmerneth #9 üzenetére
Nem valószínű hogy erre lesz, de majd kiderül mit akarnak vele elég sok a kérdés.
-
gerii
addikt
Az NVidia SoC nem lesz aggályos kicsit, az elődöket tekintve?
-
tothmaxy182
őstag
válasz Kelmerneth #10 üzenetére
Szerintem a Surface 4 és ez nem egy kategória. Abban egy x86-os (gondolom Intel i5-ös) proci lesz, 4 vagy 8 giga RAM-mal. Ez a Pixel sehol sincs nyers erőben. Az OP-rendszere sem alkalmas igazából a tartalomfogysztáson kívül olyan túl sok mindenre...
Ennek inkább az új Atomos (X5, X7) Wines tabok lesznek az ellenfelei, amiket 100ezer körül már kapni lehet majd. Ez pedig tuti drágább lesz! Csak nem tudom mire fel... Nah, de nem jósolgatok tovább, amíg nincsenek konkrétumok!Minden szavam magánvélemény!
-
Matada2.3
veterán
Az MS elkezdte, a többiek mennek utána. Teljesen korrekt, jöjjön csak. Engem igazából hidegen hagy ki mit másol (koncepciót) addig ameddig a készülékek túlmutatnak a konkurencián.
(#12) gerii: Ha nexusban van (pixelben) akkor nem, ellenkező esetben tuti nem lenne rá support.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
batai15
félisten
Ez a tablet nem, azonban a nexus 5 erdekel. Tablet akkor kellene ha ios es ipad szinten lennének szinkronba.
-
Beri78
őstag
7'-ba is kellene
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
fornettisuti
veterán
lecserelnem a gpadet erre, de nem horror aron
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
ctvagyok
őstag
Na nekem is bejönne ez a gép, ha maradnak 16:9 -en.
Nem nagy a választék 16:9 fhd táblagépekből.
Főleg ha csúcs hardvert szeretne az ember. És főleg a RAM-ra gondolok.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Lassan visszajutunk a Laptopokhoz.
Addig is Jolla![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hbarnabas01
tag
6-kor kezdődik az event, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz hbarnabas01 #20 üzenetére
Igen 18:00 magyar idő szerint.
-
csezoli21
csendes tag
Hol lehet online követni a sajtótájékoztatót?
-
vicze
félisten
Pixel C.
Hát nem tudom. És az árával van a legkevesebb bajom.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
2 dolog, egyrészt a képarány, amit nem tudok hova tenni igazából, képtelen vagyok eldönteni, hogy jó vagy rossz. A másik meg hogy a nekem megfelelő kialakítás 750$ lenne ami forintosítva 270e, ami már azért fájdalomküszöb felett van.
Ami még kérdéses pont az az súlya, mert az nem hiszem, hogy 500g alatt van, így meg marad a Z4 Tablet a listám tetején. -
vlevi
nagyúr
Én is várnám azt az LG tabletet.
Kellen valami 10" körüli, nagyfelbontású új gép.
Mert ha ma akarnék valamilyen tabletet vanni, egyszerűen NINCS.
Talán a Lenovo Yoga2, de az már alig van valahol webshopban. Vagy a Samu galaxy tab S 10.5, de az is lassan két éve piacon lévő modell. Sony tabletjei nekem túlságosan drágák. Kínaiakból már kiábrándultam. Más lehetőség egyelőre nem nagyon vanWindows tabot meg nem akarok, legalábbis tartok tőle. Jóideje nézegetem a win8, win10-et, de egyszerűen arra nincsenek meg azk az appok, amit droidos telón, tableten használok. Anélkül pedig értelmetlen. Nem kell extra dolgokra gondolni, csak RSS hírolvasó, vagy egy Tapatalk (a wines verziója hulladék), vagy egy levelező. Mert a win10-es mail app nyomába sem ér a droidos gmail kliensnek. Win alatt nincs widget, a csempe egy vicc. Én ezek miatt nem akarok magamnak windowsos gépet tabletnek.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Talán nálam az Intel nem probléma. Nem játszok, általános tartalomfogyasztásra kell. Netezés, hírolvasás, könyvek, satöbbi. De némelyik kínainak már ez is sok
Yoga tab3? Várható valamikor? Igazság szerint illene, mert saccperkábé 2 éve nem jelent meg semmi új tablet. Úgyértem, 10"-os, nagyfelbontású, de nem 200 ezerbe kerülő.
1200x800-as lebontásúakból rengeteg van, de az nem kell.
8"-os pedig kicsi. -
-
Pierre75
senior tag
Normális 9,7 inches droid jelenleg nincs. Van az idei csamcsung, meg néhány régebbi kínai csoda. A programjaim androidra vannak. Cserélhetném le az egészet, plusz a tanulóidő, amíg rátalálok az ios-on a számomra optimális sw-ekre. A rezonáló ipad 2 kevesebb üzemidővel, mint az elődje. Ott se egyszerű.
Ez a Pixel C szimpatikus. De meg kell várni, milyen gyermekbetegségei vannak. -
Pierre75
senior tag
Normális 9,7 inches droid jelenleg nincs. Van az idei csamcsung, meg néhány régebbi kínai csoda. A programjaim androidra vannak. Cserélhetném le az egészet, plusz a tanulóidő, amíg rátalálok az ios-on a számomra optimális sw-ekre. A rezonáló ipad 2 kevesebb üzemidővel, mint az elődje. Ott se egyszerű.
Ez a Pixel C szimpatikus. De meg kell várni, milyen gyermekbetegségei vannak.Ps: Ha jobb lenne a szemem, nem -2,9, akkor a nexus 9 ideális lenne de így nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háború Izraelben
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4G I 8GB I 256GB I W10 I Cam I Garancia!
- iPad Pro M1 11" 128GB Wifi+ Cellular, + Magic keyboard + pencill, üzletből, garanciával, újszerű
- iPad Pro 9.7
- iPad 7th. 32GB Független Újszerű/1-3 hónap gar/Akku 88%/p3689/
- Samsung T395 Galaxy Tab Active2 8.0 LTE 16GB szép
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen