- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairgh
csendes tag
Értem, folyamatosan olvasgatok véleményeket, tapasztalatokat, nagyon bejön ez a rendszer és megpróbálok szert tenni egy ilyenre a nyár folyamán.
-
Воланд
titán
vannak az alapbol refresh-el erkezo alsobb kategorias telefonok, ahol megvannak nyirbalva a szolgaltatasok es vannak azok a felsobb kategorias keszulekek (talan az l900 mar refresh-el fog jonni, de ez nem 100%) ahol ertelem szeruen csak a plusz feature-ok es bugjavitasok vannak benne a rendszerben. es lesz kulon a frissites, ami szinten csak ezeket a feature-oket es bugjavitasokat tartalmazza.
-
fairgh
csendes tag
Nem nagyon értem, hogy ezt a frissítést hogy akarják, de gondolom, amennyiben ugyan az lesz elérhető a felső és a közép kategóriás WP7-re is nem fogja korlátozni a felső kategóriás telefonokat.
-
fairgh
csendes tag
Ha egy telefon gyári magyar mango ROM-al hozok ki a boltból, és azt frissítem, akkor az meg fog maradni magyarnak vagy várni kell addig amíg hivatalosan ki nem adják magyarul is a frissítés?!
-
törölt tag
Szerintem elég hülyén néznének ki a csempék színes hátteren. Max azt tudom elképzelni, hogy háttérszínre nem csak fekete, fehér lesz hanem több szín.
-
Fkris
őstag
Tudatában a WM "teljesítményének"(ugye rezisztív kijelző, 400-600 mhzes ósdi procik), és bonyolultságának, lassúságának, körülményenyességének ellenére nem oylan rossz teljesítmény kiépíteni egy ekkora használói közösséget, a többi rendszerrel a piacon.
Azértehhez le is kellett valamit tenni az asztalra... -
Nem az oprendszerre értem, hanem hogy felépíteni az egészet, marketing, és társai, élvonalba kerülés próbálkozása, mert lecsúsztak, annyira azért képben vagyok, hogy nincs köze a két rendszernek egymáshoz
, de akkor úgy fogalmazok, hogy régebben a Microsoft mobil operációs rendszere, és akkor lefedem a régebbi vonalt is és a mostanit is
Évekig szinte egyedül voltak a PDA piacon, és van még ma is olyan eszköz amiben WM fut.
-
-
-
jacis
nagyúr
Halotnak a csók.....
-
-
Fkris
őstag
A már piacon lévő modelleknek lesz benne valami újítás?
-
daniel909
addikt
akkor ez elég semmitmondó frissítés lesz. várom már a fő frissítést, hátha lesz háttér... komolyan engem csak ez zavar az egész rendszerben. az sem érdekel hogy nincs rá csillió app.
-
hunter84
aktív tag
És most komolyan: a telefon legdrágább része valóban a memória? Úgy értem egy felezéssel ennyit lehet spórolni?
-
törölt tag
Szerintem nagyon kevés javítás lesz benne és ezért nem adtak neki nevet
-
B1T3
addikt
Végül is majdnem mindegy, milyen néven érkezik, bár szerintem felesleges volt váltani, mert a Tango már bejáródott. Bár sokan a WP butításának könyvelték el. Inkább az év végét várom, az lesz izgalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest