Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
#41360896 #26 üzenetére
Abban tévedsz csak hogy a Realme-t a másod-harmad vonalba sorolod, pedig nagyon nem kellene pláne úgy hogy nem is ismered, nem használtál Realme telefont!
A tavalyi évben összehozott egy olyan felső kategóriás telefont amiben olyan megoldások vannak ami a tavalyi flagship telefonokban sem volt, ilyen a 90 Hz-s képfrissítés, 50 W gyors töltés, SD 855plus. -
gattolino
senior tag
válasz
#41360896 #26 üzenetére
Nem azt mondom, Realme-vel egy gondom van csak. Nincs OIS bennük, amúgy venném, mert olcsó és a régi Oneplust juttatja eszembe. Amikké ma váltak az már nem az a cég. Oneplus 5T-m van, de gondolkodom a leváltásán és Xiaomi irányban.
Mi Note 10 Pro-t néztem, de szerintem a procin kívül mindenben bika. Mire kellene amúgy Snapdragon 865? 835-m van, de a 730 is bőven elég. Még játékra is. -
törölt tag
válasz
gattolino #24 üzenetére
Nézd!
A Huawei HMS-sel ugye kuka! Legalábbis nekem!
Az iPhone SE 2-t nagyon vártam mert páromnak azt szerettem volna venni szülinapra. De azt meg ő kukázta mert a procin kívül a többi alkatrész a raktár mélyéről lett előásva!
Szóval nem vagyok alma fan.
De igen tudom, ha leszól valaki egy vki által ajnározott készüléket az mindjárt almás.
Csak nézz vissza a másodvonalas márkák fórumaiba, hogy épp mivel szenvednek azok akik bedőltek!
Aztán egyél almát mert sok benne a vitamin -
gattolino
senior tag
-
törölt tag
Csak azok a fránya csontvázak ne borulnának ki a szekrényből ezeknél a másod/harmad vonalas márkáknál!
Soha többet ilyet!
Mindig azt látom, hogy van valami amiért jó ajánlatnak tűnnek a vacak márkanév alatt lévő készülékek....aztán meg 2forintot nem érnek!
Szerintem ez valahol a Doogee x5 pro környékén kezdődött, hogy ez aztán harapós ajánlat meg hűű meg hááá aztán a fórumokon meg hujjujujj meg jáááájááájááj.
Hát nem vásárolnék ezt sem meg többet Redmit, Xiaomit de még sorolhatnám...Ez privát vélemény
de PR az egész világ!
-
Azt olvastam először, hogy lehet nyerni egy 90 hz-es ips panelt. Na mondom milyen előre látóak, hogy tudják úgyis össze fogom törni...
-
batai15
félisten
válasz
ghiottone #17 üzenetére
Hát igen,pixel nem kiemelkedő,akku kifejezetten gyenge.
Viszont sok helyen úgy írnak róla hogy egyszerűen jó használni .
Oneplus brutál nagy,nem begyere. ,Viszont biztosan más problémám nem lenne vele.
iPhone esetén viszont minimum xr és 128gb (ragaszkodom a gesztust vezérlés , és képarány melett )kiszerelés, most az a3 64giga ,kezd szűkös lenni az appoknak. Viszlnt az meg olyan 220 lenne és még kellene óra is mellé .
Droidon csak az xr árából futna egy óra meg egy normális készülék. Halkan meg jegyzem hogy samsung a71 is bejön, a qc soc miatt.
Viszont megjelenéskor megvettem tavaly az a50et , jokat irtak róla tesztben ,de amúgy rohadt gyenge akkuja volt , gyenge kamera , használhatatlan arc feloldás és ujjlenyomat olvasóval.
Viszont goodlockal meg a one ui kifejezetten jól testreszabható volt.Xiaomi +custom rom előbb utóbb mindig vakvágàny nálam. Pedig a poco pixel rommal 2 hónapig maga volt az álom.
Aztán jott egy Update aztán újra kellett húzni a rendszert . Ilyenek miatt sem alternatíva már . -
ghiottone
nagyúr
Ismerősnek van Realme, aki szintén sokáig volt Motos, majd mi 9t után váltott X2 Pro-ra és egyáltalán nem panaszkodik. Ami kell azt hamar javítják, odafigyelnek a felhasználókra és ő is amazonról vette, így 2 évig biztos garija van.
A OnePlusnál ebben az 5 hónapban a 7T-re volt 3 stabil frissítés, de ott a béta vonal is már, amibe minden egyes új verzióban beleraktak valami pluszt - reszelnek a kameraszoftveren is - igaz még most is messze van egy gcamtól, de javulgat. Szimpatikusak a támogatás, a közösség és az ügyfélszolgálatot nézve.
A pixelekkel nekem annyi volt a bajom, hogy a kamera és a frissítések mellett nem volt kiemelkedőbb más felső kategóriás készüléknél - gondolok itt a kijelző minőségére és fényerejére, anyaghasználatra, hívás közbeni hangminőségre + nálam a valódi duál sim hiánya sajnos mindig elkaszálta. A sima 3-ast mondjuk majdnem megtartottam, de olyan intézményi Telekom előfizetésünk van, amiben nem engedélyezett az esim, így mennie kellett. A 4a-ba még reménykedek egy kicsit, hátha.
iPhone az SE-vel ügyeset lépett és a szoftveres támogatásuk időtartama irigylésre méltó.
Én is ezekben gondolkodnék, ha most kellene venni valamit.
-
elmo
aktív tag
Az apróbetűs részt olvasgatva nem annyira jó nekünk ez a nyereményjáték.
5. The promotion is only valid in the territories in Belgium, Luxembourg, Netherlands and Portugal.
-
batai15
félisten
válasz
ghiottone #14 üzenetére
Szoktalak olvasni,pont ezért sem merült fel bennem.
Realme szimpatikus,csak valahogy már bele untam az olcsóbb készülékek és brandek próbálgatásába .
Ezért is vannak fentartásaim a realmevel kapcsolatba. Xiaomi meg sok volt,ez volt az utolsó elegem lett belőlük.
Szóval mostmár oneplus pixel , iPhone van célkeresztben . El jutottam odáig hogy 2 évet ki birnék egy készülékkel ha meg találom a megfelelőt .
Viszont ehez korrekt specifikáció , dizájn , illetve szoftveres support kell,na meg felhasználói felület . -
ghiottone
nagyúr
Nem, már ha lehet kerülöm a márkát. Hardveresen például több meghibásodást láttam az elmúlt jó 1 évben mint az előtte lévő 6-7 évben.
Emellett a Z2 Force-ot szoftveresen eltemették. A középkategóriás cuccok közül a Zoom nem érte meg a kezdőárát + ott is ment az agyalás, hogy meddig legyen támogatva - az sem tetszett. One Vision-t használtam 1 jó hónapig, de kijelző panel minősége gyenge volt, a processzor meg exynos, ami miatt a gcam portok szinte kiestek, így hiába volt jó a kamera szenzor ha a gyári kameraszoftver gyenge volt hozzá. Most itt az Edge és az Edge + - jókat írnak róluk, de ip védettség hiányzik és a 599 eurós német árat a 6gb-os edge-ért sokallom.
Az EU szupport nulla, alig van ügyintézőjük. A hangoztatott ígéreteiket saját kényük-kedvük szerint értelmezik:
A Z2 Force Pie frissítésével 9 hónapot csúsztak és a s>#r indiai firmware kinyomása az EU készülékekre ami a wifit használhatatlanná teszi és hívás problémák is vannak sem segített ezen. Itt 34 oldalon keresztül a hivatalos fórumukban hiába jeleztük rengetegen a frissítés utáni problémákat. arra semmi hivatalos választ nem kaptunk, de az egyéni ügyintézés se ment.
+ A Force-omnál amikor betört az amoled panel és gariztatni akartam visszadobták, mert a "soha nem reped, törik" 4 év garancia csak a felső panelra vonatkozik
- ezután a 2 eset után mondtam azt, hogy a Motot én most hanyagolom 8 év után.A Zoom-ot ugyan még kipróbáltam és vele párhuzamosan volt Mi 9T, majd Galaxy S10e, Pixel 3, Galaxy S10, de a végén kaptam egy OnePlus 7T, aminél leragadtam már 5 hónapja - ez a készülék legalább bevált.
-
RoBos
senior tag
Realme-nél elég vastagon fog a ceruza...
Xiaomi Redmi Note 9S (SD720G) vs. Realme 6 Pro (SD720G) vs. Realme 6 (Helio G90T): €209 vs €279 vs €230
Ezek után nem kérdés, h melyik éri meg ár/érték arányban!
-
Laza...
addikt
válasz
monti0222w #6 üzenetére
Nekem is...de fél éves a telom. Minden relatív, mint tudjuk.
-
batai15
félisten
Hát nem tudom nem sűrűn ? Mi a3m van Android oneal , elsők között kéne frissítést kapni aztán már lassan ott tartunk hogy a biztonsági Update késik egy hónapot,4. Alkalommal vonják vissza az ígért decemberi megjelenés helyett az android 10et.
Akkor arra mit mondjak ?
Szimpatikus a realme ui,de most várok,mert hosszabb távra akarok telefont majd.
Így mindenképpen stock droid szeretnék igy oneplus ,pixel esetleg.
Vagy realme,de nem akarom azt hogy megint meg veszek valamit nem jön be az oprendszer aztán bukoval adjam tovább. -
Laza...
addikt
Nekem sima x2 van, elégedett vagyok vele. Bár a frissítések nem jönnek valami sűrűn, de jönnek, végre van AOD is, és épp tegnap kapta meg a készülék az android 10-et is👍
-
batai15
félisten
Tetszetős készülék ahogy a legtöbb realme is.az tart vissza attól hogy kukázzam a xiaomit és váltsak rá hogy ide haza még ismeretlen. .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest