- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
H.Istvan25 #28 üzenetére
csak az első elindításnál kell megadni az alkalmazásoknak az engedélyt,ennyit ki lehet bírni
amúgy ez MM követelmény,nem lehet tudtommal megkerülni.
-
nicu71
addikt
válasz
H.Istvan25 #26 üzenetére
ne már
szerintem a MM sokkal szebb és nem is beszélve arrol hogy sokkal okosabb ,fejletteb lett
-
nicu71
addikt
na kéremszépen négy hónappal a hír után most ért ide a MM,éppen töltödik lefelé
-
nicu71
addikt
juhé!!!!! erre vártam hogy bejelentsék végre.Idol 3 5.5 van nekem és frankón tetszik,szeretem.Eddig tudtommal nem is volt ilyen,az idol2 nem frissült sehova.
Remek hír az Alcateltől
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb és a nagyobb variáns is megkapta az Android 6.0.1-et Amerikában, remélhetőleg nemsokára hozzánk is megérkezik az új szoftver.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest