Új hozzászólás Aktív témák
-
szmogi
csendes tag
Sziasztok.
Nekem mióta frissített (4.7) sokan panaszkodnak a beszédhangra mindegy melyik mikibe beszélek és telefonálás közben lépked a menüben.Viselkedjen mindenki rendesen! A gonosz, szexuálisan kiéhezett teve mindent lát! Még zuhanyzás közben is...
-
Arcsi
tag
válasz H.Istvan25 #31 üzenetére
köszi, akkor legalább nem vagyok egyedül...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Arcsi
tag
Sziasztok, Vodafone készülékek frissítéséről van infója valakinek?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
nicu71
addikt
válasz H.Istvan25 #28 üzenetére
csak az első elindításnál kell megadni az alkalmazásoknak az engedélyt,ennyit ki lehet bírni amúgy ez MM követelmény,nem lehet tudtommal megkerülni.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz H.Istvan25 #26 üzenetére
ne már szerintem a MM sokkal szebb és nem is beszélve arrol hogy sokkal okosabb ,fejletteb lett
-
H.Istvan25
senior tag
A Lollipop kinézetre szebb volt, de ha gyorsabb lesz akkor ez nem érdekel
Huawei Mate 9
-
nicu71
addikt
na kéremszépen négy hónappal a hír után most ért ide a MM,éppen töltödik lefelé
-
H.Istvan25
senior tag
Jöhetne már. Nincs baj a Lollipoppal, de ha már amerikában kiadták, akkor jo lenne itthon is
Huawei Mate 9
-
Gyb001
senior tag
Egy hete ez van a telefonomon, nem tűnik rossznak. Nincsenek nagy változtatások, de nem lőtt mellé az Alcatel, Nincsenek anomáliák, random fagyások, gyorsabban merülő aku...
[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Látnok
aktív tag
válasz H.Istvan25 #21 üzenetére
Persze, tudom, de ettől még elkeserítő. Én természetesen azt is megértem, hogy el kell tudni adni az új készülékeket is....
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
Látnok
aktív tag
Bevallom furcsa ez nekem. Szerintem annyira természetes lenne, az, hogy ha a telefon maga tudja kezelni az új rendszert, akkor arra a gyártó kiadja a frissítést. Erre szinte minden esetben ennek külön örülni kell, mert egyébként nem teszik.
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
Gyb001
senior tag
Aki nem bírja megvárni a hivatalos frissítést, az innét töltse le ezt a fájlt. Jelszó: decker.su
Leírás (orosz)Magyar nyelv nincs benne!!
[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Halkow.
senior tag
Csoda!
Bezzeg a 2s-nek még koporsószeg sem jutott. -
Gyula196906
senior tag
válasz H.Istvan25 #14 üzenetére
azt én is tudom hogy nem ők intézik a frissítéseket, de ha valaki tud róla akkor nekik első kézből megy az infó
-
H.Istvan25
senior tag
válasz Gyula196906 #13 üzenetére
FB-n azért nem tudnak róla, mert nem ők intézik a frissítéseket, ők maximum arról kapnak infót hogy megérkezett a frissítés. Nem itthon készítik az új szoftvert.
Amúgy ha jól tudom Kínában már kijött korábban a Marshmallow csak ott a telefon TCL Idol 3 néven fut. Most kijött Amerikában, szerintem a következő piac Oroszország lesz, és utána az EU. Remélem minél előbb jön, bár nekem nincs bajom a Lollipoppal se.
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9
-
Gyula196906
senior tag
Nem eszik olyan forrón a kását
FB-n nem tudnak semmit
Alig 2 hete kérdeztem tőlük...
De pofátlanság lenne tőlük ha kis hazánkat Kihagynák -
Dícséretes. De alcatelt nem vennék megint.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nicu71
addikt
juhé!!!!! erre vártam hogy bejelentsék végre.Idol 3 5.5 van nekem és frankón tetszik,szeretem.Eddig tudtommal nem is volt ilyen,az idol2 nem frissült sehova.
Remek hír az Alcateltől"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
kakuk.tamas
addikt
2S-nél is megvolt az igéret...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
dutrás
őstag
Ez most csodaszámba megy!
P50 pro/P40 Lite
-
petipetya
nagyúr
Tavaly márciusi modellek Lollipop-al, még szép hogy most megkapták a frissítést. Kíváncsi leszek, hogy jövő ilyenkor rájuk kerül-e az N is? Ha igen, akkor az Alcatel szimpatikus lesz számomra.
"nincs rá lezsóidő"
-
Fejvadi
nagyúr
Nem semmi, ez igen gyors.
-
őstag
Bezzeg a Flex2-re nem akar megérkezni. Szégyelheti magát az LG
-
Gyb001
senior tag
Remélem hamarosan jön hozzánk is.
-
H.Istvan25
senior tag
Remélem minél előbb jön
Huawei Mate 9
-
stratova
veterán
Várjuk, letesztelném párom 4,7"-es modelljén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Huawei P30 - kell ennél több?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest