- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
#16820480 #11 üzenetére
Sztem pedig pont a szolgáltatóknak kellene ráharapni a modura. Olcsón (akár ingyen!) lehetne alapkészüléket árulni hűséggel, utána meg a kabátokat is viszonylag jó áron. És akkor társelőfizetésekhez kedvezményes kabátokról, pontokból összegyűjthető kabátokról, esetleg hűség fejében ajándék kabátokról (vegyél a párodnak, vegyél a családnak stb.) nem is beszélve. Sztem rengeteg fantázia van benne, új piaci lehetőségek, új kommunikációs és promóciós megoldások, széles kínálat, olcsó ár, nagy kereslet. Mi más kellhet a szolgáltatóknak???
Önmagában nem biztos, hogy sikeres lesz a termék. De egy jól kitalált konstrukcióban még akár jól is elsülhet. Én már várom... -
-igu-
veterán
Ráadásul valószínűleg ezt a réteget is beszűkiti a várható ár.
Nehezen hiszem, hogy az alap készüléket és a 2 jacketet tartalmazó csomagot tényleg meg lehet vásárolni majd 300 dollárért (a későbbi jacketek pedig 100 dollár alatt lesznek elérhetők). Eredetileg erről szóltak a hírek. -
-igu-
veterán
Igazságod van. Vannak jobban/régebb óta várt készülékek. De azok gyártóinak gazdasági helyzetét nem veszélyeztette olyan mértékben az ominózus bejelentés, mint a Palmot a Pre beharangozása. Ennek okán emeltem ki direkt őket.
Nem ellentmondok, csak mást.A Modu-t tavaly februárban jelentették be, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle - ha lesz egyáltalán valami. Akkoriban nagy volt az érdeklődés, sorban jöttek a befektetők az ötletre. Aztán csönd... gyakorlatilag mostanáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- LED világítás a lakásban
- World of Tanks - MMO
- Wuthering Waves
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- E-roller topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest