- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
Ráadásul valószínűleg ezt a réteget is beszűkiti a várható ár.
Nehezen hiszem, hogy az alap készüléket és a 2 jacketet tartalmazó csomagot tényleg meg lehet vásárolni majd 300 dollárért (a későbbi jacketek pedig 100 dollár alatt lesznek elérhetők). Eredetileg erről szóltak a hírek. -
-igu-
veterán
Igazságod van. Vannak jobban/régebb óta várt készülékek. De azok gyártóinak gazdasági helyzetét nem veszélyeztette olyan mértékben az ominózus bejelentés, mint a Palmot a Pre beharangozása. Ennek okán emeltem ki direkt őket.
Nem ellentmondok, csak mást.A Modu-t tavaly februárban jelentették be, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle - ha lesz egyáltalán valami. Akkoriban nagy volt az érdeklődés, sorban jöttek a befektetők az ötletre. Aztán csönd... gyakorlatilag mostanáig.
-
-igu-
veterán
ööö... éppen a lényeget nem látod: kiránduláshoz minek zenelejátszó, érintőképernyő, videólejátszás, qwerty candybar?
Max. a fényképező... de ahelyett is inkább egy strapabíró jacket - legalábbis nekem, hiszen én nem fényképezni akarom a tájat, hanem megnézni (meg élvezni a jó levegőt, stb...).
Minden embernek más igénye van. Nekem pl. fölösleges feature a fényképezőgép, az érintőképernyő (pedig most olyan), a qwerty, a 3G.
Akksiidő+zene+bt füles igényem van csak a telefon alapfunkciói mellé. Gondolom, neked mások az igényeid. A szomszédodnak megint más. Miért ne válogathatnánk össze magunknak a funkciókat jacketek formájában? -
-igu-
veterán
Az első Modu készülékek és kabátok egyelőre nem váltották be a hozzá fűzött reményeket, melynek oka, hogy a legtöbb vásárló olyan modellt keres, mely egyszerre kínál szinte minden szükséges funkciót
Ez azért erős egy kicsit, hisz az eredeti készülék nem is kapható még kereskedelmi forgalomban. Az, hogy 1-2 újságíró megnézhette/fényképezhette/videózhatta tavasszal a kiállításon, és hírt kreáltak belőle saját véleménnyel, még nem azt jelenti, hogy nincs rá érdeklődés.
Ha a modu előrendelést venne fel a készülékre (árral!), akkor esetleg eldönthető lenne, hogy van-e rá kereslet.A bejelentés óta szinte semmi hír nincs a készülékről...
Amúgy ez nagy bánatom egyébként az utóbbi időben. Jóval a forgalomba hozatal előtt (akár 1-2évvel!) már bejelentik a készüléket, hátha megelőzik a konkurenciát. Egy-egy jobb/érdekesebb készüléket akár ki is adhatnának...
Jó példa erre a Palm, aki ráadásul be is szopta. Jó rég bejelentette a Pre-t, aztán csodálkoznak, hogy senki nem akar Palm cuccot venni. Persze hogy nem, hiszen az érintettek inkább megvárják a Pre-t, nem vesznek a köztes időszakra másik Palm-ot.
Másik példa: a Nokia E55-re még csak pár hónapja várunk (mostanra előrendelhető), de már itt a nyakunkon az E52 (ugyanaz a készülék más billentyűzettel), míg az E55-tel egyidőben bejelentett E75 már forgalomban van.Mindettől függetlenül engem érdekel a modu, folyamatosan követem a dolgaikat. Az már feltűnt, hogy az oldalukon a jacket-ek száma erősen lecsökkent az induló készlethez képest (pl. a bringás GPS-kabát eltűnt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest