- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Elektronikus Számlacsomagot nézd itt (pdf) (10ponton van)
Ami talán előnye hogy netbankon keresztül, bankon belül 0Ft az utalás, bankon kívül 123Ft és nincs plusz adó
Kerestem volna én mondjuk a K&H-nál ennél jobbat de nincs, mert én nem kapok munkabér utalást(kp kapom), nincs csoportos befizetésem, tehát nekem csak kell hogy legyen egy bakáratya miatt, de kártyával se sokat fizetek
(#34) KubanitoS
Ja igen nekem is van kártya díj valami 3500Ft körül, Visa Electron még nem volt olyan nettes hely ahol nem lett volna jó
-
KubanitoS
veterán
650 ft / hó neked sok? Mi akkor a kevés? Végignézve a bankok ajánlatait ha már 1000 forint alatt tudsz találni valamit összeteheted a kezed.
A magam részéről OTP-s számlám van. 520 forint a számlavezetési díj, erre rájön az éves kártyadíj, plusz van ingyen webkártya, illetve ingyenes netbank / telefonos applikáció. Nálam ennek az a feltétele, hogy van 1 db csoportos beszedésem havonta (azt hiszem ez +18 ft) és egy meghatározott összegnek mindig kell lenni a számlán. Én meg vagyok elégedve a szolgáltatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest