- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Elektronikus Számlacsomagot nézd itt (pdf) (10ponton van)
Ami talán előnye hogy netbankon keresztül, bankon belül 0Ft az utalás, bankon kívül 123Ft és nincs plusz adó
Kerestem volna én mondjuk a K&H-nál ennél jobbat de nincs, mert én nem kapok munkabér utalást(kp kapom), nincs csoportos befizetésem, tehát nekem csak kell hogy legyen egy bakáratya miatt, de kártyával se sokat fizetek
(#34) KubanitoS
Ja igen nekem is van kártya díj valami 3500Ft körül, Visa Electron még nem volt olyan nettes hely ahol nem lett volna jó
-
KubanitoS
veterán
650 ft / hó neked sok? Mi akkor a kevés? Végignézve a bankok ajánlatait ha már 1000 forint alatt tudsz találni valamit összeteheted a kezed.
A magam részéről OTP-s számlám van. 520 forint a számlavezetési díj, erre rájön az éves kártyadíj, plusz van ingyen webkártya, illetve ingyenes netbank / telefonos applikáció. Nálam ennek az a feltétele, hogy van 1 db csoportos beszedésem havonta (azt hiszem ez +18 ft) és egy meghatározott összegnek mindig kell lenni a számlán. Én meg vagyok elégedve a szolgáltatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged