Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Elektronikus Számlacsomagot nézd itt (pdf) (10ponton van)
Ami talán előnye hogy netbankon keresztül, bankon belül 0Ft az utalás, bankon kívül 123Ft és nincs plusz adó
Kerestem volna én mondjuk a K&H-nál ennél jobbat de nincs, mert én nem kapok munkabér utalást(kp kapom), nincs csoportos befizetésem, tehát nekem csak kell hogy legyen egy bakáratya miatt, de kártyával se sokat fizetek
(#34) KubanitoS
Ja igen nekem is van kártya díj valami 3500Ft körül, Visa Electron még nem volt olyan nettes hely ahol nem lett volna jó

-
bul07
nagyúr
Ne is mond
Engem a Erste bezárás érintett nagyon rosszul
25Km volt azt bezárták így mehettek 70Km a fiókig, ahol tisztelet a kivételnek bunkó dámák dolgoznak (5ből 1 normális)Csak azért maradok mert régi számla, 650Ft/hó, úgy hogy semmi nem érkezik rá, nem fizetek semmit róla
Édesanyámnak is ott van, valami 350Ft/hó
Na meg van egy TBSZ is, azt meg nem akarom megszüntetni a kamatadó kedvezmény miatt -
bul07
nagyúr
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Én erre reagáltam
A banki szabályozás nem engedi meg, hogy akármekkora hitelkockázatot vállaljanak - sőt,Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet
[link]A teljes kárérték túlnyomó részét – csaknem 19 milliárd forintot – a takarékszövetkezet rossz hitelezési gyakorlata által okozott vagyoni hátrány teszi ki. Az eljárás során megállapították, hogy a pénzintézet 119 esetben nyújtott kölcsönt hitelképtelen gazdasági társaságok részére megfelelő fedezet nélkül.
-
bul07
nagyúr
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Persze mint a becsődölt takaréknál, ott se hiteleztek össze vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest