- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Utóbbiban azt írtam hogy ki tud annyira szolgálni mint egy drágább az eredetiben meg jobbnak neveztem mint a drágábbat.
A sebesség nem objektív kérdés, mert van sebességhatár tehát nem annyival mész amennyit a kocsit tud. Szabálysértés nélkül.
"A második hsz-ben legfeljebb azt akarhattad mondani, hogy az S semmivel sem tud többet, mint amire átlag embernek vagy neked józan ésszel szüksége lehet"
Ezzel vitáznék. Legalapabb szarokba is lehet már minden extrát rendelni max 1-2 igen speckó cucc ami mondjuk van S merciben de nincs Golfban. (ha egyáltalán van bármi olyan)
#91 Tapsi:
Elektromos ablak már a legolcsóbb mai swiftekben is van. Nem tudom mikor vettél utoljára autót de elmesélem ma már iszonyat sok cucc benne van alap autókban. (15-20 évvel ezelőtt mondjuk messze nem) Ezért is vagyok azon a véleményen, hogy ma igazán drága autót mint pl egy S merci csak státusz szimbólumnak vesz az ember, nem azért mert alapvetően bármit kapnál ami jobb.
-
edward2
addikt
akkor kurvára folytatni fogom a trollkodást.
De olvasd el a kezdeti kommentet honnan is indult ez az egész vita. segítek mert lehet nehéz visszalapozni: hogy egy olcsóbb autó is annyira ki tud szolgálni mint egy drágább és ilyen szempontból nincs különbség s merci és golf közt.
Aztán felőlem igazán ideírhatnád azt a nagyon evidens dolgot ami mondjuk a golfnál nagyságrendekkel jobb kocsivá teszi az s mercit. Tudom buta vagyok segítséget kérek de ti csak itt fent hordjátok az orrotokat és képtelenek vagytok felvilágosítani az embert.
-
Gadgetfun
tag
Nagyrészt igazat adok, én inkább csak a "racionális indok"-ra ragáltam, mert ez úgy hangzott, mintha semmi oka nem lenne annak, hogy iPhone-t vegyen valaki, csak ha fanboy és istenként tekint SJ-ra
Amúgy nekem iPhone4-om van, de androidos tabletet használok, úgyhogy képben vagyok, látom és tapasztalom mindkettő platform előnyeit és hátrányait, mindkettővel meg vagyok elégedve, nem tartozom egyik táborba sem, vagy éppen mindkettőbe...
Rendszeresen olvasom mindkét OS-hez tartozó híreket és azt kell mondjam sokkal jellemzőbb, hogy az Apple-t támadják "köpködik" a fanatikus Androidosk, mint fordítva. Az alma fanboyok inkább csak idegesítőek az állandó okoskodásukkal, és leginkább visszavágásként fikázzák az androidot, és az sem jellemző, hogy más topikokban osztják az észt, ellentétben bármilyen Apple hír kapcsán hamar beindul az Android attack. De ez csak az én szubjektív tapsztalatom -
fazr
senior tag
Kicsit vicces ezt olvasni, mert több "független" hírportálon is megfigyeltem, hogy az Androidos tábor nagy része folyton szidja az Apple termékeit, figyelik az Apple minden megmozdulását, hogy bele tudjanak valamibe kötni. Hiába nem érdekli maga a termék, de szükségét érzi, hogy valahogy lehúzza azokat.
Ezzel szemben az Apple felhasználók többsége leszarja a "konkurenciával" kapcsolatos híreket, persze itt is előfordul 1-2 troll. -
Gadgetfun
tag
"úgy jön ide, hogy kérdezted, miért vesznek az emberek iphone-t. Mert a vallásalapító így akarja. Nincs egyéb, racionális indoka."
Már miért ne lenne racionális indoka. Egyszerűen az egyik legjobb telefon a piacon. Ez nem elég racionális, vagy nem indok?
Amúgy nem csak geekekből meg fanboyokból áll a világ, ők csak a hangos kisebbség. A legtöbben azért vesznek iPhone-t, mert egyszerűen jó, könnyű használni, vagy mert ezt látta a kedvenc filmsztárja/énekese vagy a barátja kezében, kipróbálta és teszik neki, aztán vannak akik a külseje miatt, mert szép, és persze vannak akik divatból, mert menőnek gondolják a márkát. Ennyi. Nem kell ezt túllihegni folyton az iPhone vásárlók 90%-a nem is hallott Stave Jobs-ról vagy ha hallott is róla fingja sincs, hogy ki volt ő.. -
Nem hiszem, hogy én írtam mert nekem van vallásom, de az nagyon távol áll ettől...
Hangsúlyozom, hogy nem fikázni szeretném az android-ot, csak számomra, a jelenlegi software-ekkel, jobban használható az iPhone.
Ha ez az ics-el megváltozik én leszek az első aki váltani fog. -
fazr
senior tag
Azért fejlesztenek inkább iOS-re, mert Androidon rengetegen warezolnak. Persze ezt úgy ahogy ki tudják védeni a fejlesztők, ha reklámcsíkokat tesznek az appekbe, de chateljen vagy játszon reklámcsíkos programmal az akinek két anyja van. Én inkább kifizetném azt a párszáz forintot, de a sok warezolós miatt lehet nem lesz rá lehetőség.
Ezt amúgy érdemes elolvasni.
(#46) bambano: iPhone sem hibátlan, de sokkal jobban fejfújnak egy-egy hibát, mint más telefonnál. Sőt, még azt is az OS hibájának állítják be, ami valójáan nem is az, pl gyors merülés. Ez inkább egyes appek hibája, amiket nem frissítettek iOS5-re és emiatt nem úgy működnek, ahogy kellene. Az már más kérdés, hogy az Apple próbálja helyrerakni, de nem az ő dolguk lenne, hanem az app fejlesztőké.
Egyedüli valós Apple hiba az Antenna gate (bár a legtöbb ember észre sem veszi, mert tényleg nagyon gyenge lefedettségű helyen kell rosszfelé kalandoznia az ujjadnak, hogy lemenjen a térerő).
(#50) deicide: Hiába van az Androidos telefonokban erősebb hardver, ha még a szintetikus teszteken sem tudja megverni a 2×800 MHz-es iPhone 4s-t, nemhogy normál használatban (ebben még az iPhone 4 is simán van olyan jó, ha nem jobb).
Android kicsit olyan mint egy asztali Linux. Különbség annyi, hogy az olcsó PC-kre és notebookokra telepíthetsz más OS-t, addig az Androidos telefonokra nem igazán. Persze van akinek tetszik és eszébe sem jutna lecserélni és én ezt tiszteletben is tartom, de szerintem az ilyenekből van kevesebb.
-
Nekem nincs se aksi se antenna problémám.
Azért megkérdezném azokat akik el vannak eresztve lével, hogy miért az iPhone-t választották, és miért nem az android-ot, és a válaszban benne van, hogy jelenleg miért kelendőbb az iP. Valamit csak tudhat, hogy az emberek inkább kiadják érte a kétszeresét, mint amibe kerülnek a droid csúcsok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest