- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazr
senior tag
válasz
#16820480 #98 üzenetére
Nem azért írtam, hogy kötekedj és igényekről vitatkozzunk. Leírtam pár dolgot, ami miatt drágább egy MacBook egy alsó/középkategóriás notebooktól.
Azért a kötekedésedre reagálok, mert látszik nem értetted meg amit írtam. A Linux ingyenes, ezért az nincs benne a notebook árában. A Windows Home Premium igaz nem ingyenes, de nem egyenértékű az Ultimate-tel (árban és tudásban sem), márpedig a Mac OS X-et max azzal lehetne összehasonlítani (azt most tegyük félre ki szerint melyik a jobb).
(#99) bambano Jogos, utólag módosítottam valamit abban a mondatban és nem olvastam át utána.
Nem azt írtam, hogy a Unibody jobb, hanem hogy drágább.
-
fazr
senior tag
Sajnos nincs. Ha lenne, akkor tudnád, hogy a notebook egy bizonyos szint után nem a processzor vagy a ram miatt drága, hanem pl a felhasznált anyagminőség miatt. A Unibody MacBook Pro alumíniumból van és egy darab ilyen marása 4 óra. MacBook-ba messze jobb akkumulátor és elég jó kijelző van. Az árban benne van egy teljes operációs rendszer, nem pedig egy ingyenes Linux, vagy egy lebutított Windows Home Premium teleszemetelve a gyártó szoftvereivel. Sorolhatnám még, de most ennyire volt időm.
Mindenkinek más az igénye, van akinek megfelel a fröccsöntött műanyag notebook is az ára miatt (pl jelenleg nekem is ilyenem van), de akkor se mondja egy jobb termékre senki, hogy csak a márka miatt drágább, amikor ez nem igaz. Gondolom azt tudtad, hogy minden gyártónak vannak felső kategóriás notebookjai, amik ugyan olyan drágák, ha nem drágábbak mint a MacBook.
-
fazr
senior tag
A te hozzászólásodnak csak annyi köze van az enyémhez, hogy mindkettőben szerepel az "Apple" és az "Android" szó.
De akkor én válaszolok a tiédre. Ha valaki megkérdezi tőlem milyen telefont vegyen, akkor egyértelmű, hogy azt mondom ami szerintem a legjobb (persze ez függ az illető anyagi helyzetétől is) és ha én iPhone-t tartom a legjobbnak, attól még nem leszek Apple helytartó. Viszont érdekes ismerőseid vannak, hogy ha téged kérdezés nélkül próbálnak rábeszélni valamire.
-
fazr
senior tag
Kicsit vicces ezt olvasni, mert több "független" hírportálon is megfigyeltem, hogy az Androidos tábor nagy része folyton szidja az Apple termékeit, figyelik az Apple minden megmozdulását, hogy bele tudjanak valamibe kötni. Hiába nem érdekli maga a termék, de szükségét érzi, hogy valahogy lehúzza azokat.
Ezzel szemben az Apple felhasználók többsége leszarja a "konkurenciával" kapcsolatos híreket, persze itt is előfordul 1-2 troll. -
fazr
senior tag
Azért fejlesztenek inkább iOS-re, mert Androidon rengetegen warezolnak. Persze ezt úgy ahogy ki tudják védeni a fejlesztők, ha reklámcsíkokat tesznek az appekbe, de chateljen vagy játszon reklámcsíkos programmal az akinek két anyja van. Én inkább kifizetném azt a párszáz forintot, de a sok warezolós miatt lehet nem lesz rá lehetőség.
Ezt amúgy érdemes elolvasni.
(#46) bambano: iPhone sem hibátlan, de sokkal jobban fejfújnak egy-egy hibát, mint más telefonnál. Sőt, még azt is az OS hibájának állítják be, ami valójáan nem is az, pl gyors merülés. Ez inkább egyes appek hibája, amiket nem frissítettek iOS5-re és emiatt nem úgy működnek, ahogy kellene. Az már más kérdés, hogy az Apple próbálja helyrerakni, de nem az ő dolguk lenne, hanem az app fejlesztőké.
Egyedüli valós Apple hiba az Antenna gate (bár a legtöbb ember észre sem veszi, mert tényleg nagyon gyenge lefedettségű helyen kell rosszfelé kalandoznia az ujjadnak, hogy lemenjen a térerő).
(#50) deicide: Hiába van az Androidos telefonokban erősebb hardver, ha még a szintetikus teszteken sem tudja megverni a 2×800 MHz-es iPhone 4s-t, nemhogy normál használatban (ebben még az iPhone 4 is simán van olyan jó, ha nem jobb).
Android kicsit olyan mint egy asztali Linux. Különbség annyi, hogy az olcsó PC-kre és notebookokra telepíthetsz más OS-t, addig az Androidos telefonokra nem igazán. Persze van akinek tetszik és eszébe sem jutna lecserélni és én ezt tiszteletben is tartom, de szerintem az ilyenekből van kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest