Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Egy banális kérdés
Be lehet azt állítani a rajta lévő android verzióba hogy hívás után ne a tárcsázóba lépjen vissza hanem Home képernyőre
Legritkább esetbe telefonálok egymás után többször így lerakás után mindig plusz lépés a kilépés a tárcsázóbólRégen a Not Call Log Classic alkalmazást használtam erre de már 7.1 androidon se fut rendesen, más alkalmazást meg nem találtam erre
-
Grawens
senior tag
Nincs sok felesleges dolog. Teljesen megegyezik pl a XEH rommal, csupán a CSC más. A CSC is csupán a hálózati hozzáférési pontokat adja hozzá, valamint most megnéztem az omc szkriptet és 4db alkalmazás telepítését teszi kötelezővé: Mobilvásárlás, Asszisztens, Telekomapp, TVGO.
<OmcCode>
<CustomerCode>TMH</CustomerCode>
<Version>SAOMC_SM-A705FN_ODX_TMH_PP_0010</Version>
<CustomerEdition>ED0003</CustomerEdition>
<Packages>
<package name="telekom.hu.android.mobilvasarlas" />
<package name="tmobile.hu.android.epgmiab" />
<package name="hu.telekom.telekomapp" />
<package name="hu.telekom.tvgo" />
</Packages>
</OmcCode> -
csiki52
tag
Sziasztok, hogylehet beállitani, hogy afényképekre ne csak a vizjelet, hanem a dátumot is megjelenitse?
Esetleg létezik "custom" ROM hozzá? A Telekom ROM alapbol katasztrófa -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Deck kolléga ajánlásával én is beszereztem ezt a csoda masinát!
Nos tok van hozzá, fólia holnap!
Ami kérdésem lenne, hogy használ valaki A70-en Always On kijelzőt?
Ha igen akkor mozog?
Nekem 05-22-ig van beállítva és állandó kijelzésre!
Kell aggódnom bármilyen beégéstől, kijelző probléma miatt, ha így használom?
Köszönöm a válaszokat! -
RedCactus
senior tag
válasz
RedCactus #121 üzenetére
Megjöttek a tokok. Nagyon tetszik ez a textilborítású, de amikor felraktam a MAKAVO-t, inkább annál maradtam. Sokkal minőségibb érzést ad. Szépen felcuppant, nem lötyög benne. Kijelző és kamera körül is van egy vékony perem, ami kellő védelmet ad. Fogásra kicsit érdes, egyáltalán nem csúszik a kezemben. Persze annyira nem vékony, mint a gyári képeken, de így is rendben van.
-
KoryHu
aktív tag
Üdv, van aki esetleg LG G6-ról váltott A70-re? Megérheti? Kameráról van valakinek mutatóban képei?
-
Grawens
senior tag
válasz
Csocsesz75 #129 üzenetére
Ha alaplapot is cseréltek benne, akkor az nem hardveres, sokkal inkább szoftveres nyűg lehet. Ha minden igaz mindkét készülékben ugyan az a típusú Dual 4G- modem van. Szerintem valami vezérlő drivert cseszhettek el az Exynos esetében.
Ahogy nézem többen is panaszkodnak: Link -
Csocsesz75
őstag
Mindenképpen A70-et ajánlom. A50 már másodszor van szervizben mert ahol lakom abszolút nem megy a 4G ha a telóban 2 simkártya van. Ha egy sim van bent semmi baja nincs. Alaplapot már cseréltek benne, ugyanolyan szar utána is. Valószínű valami antenna baja lehet, sokkal gyengébb mint az A70.
A70-nél mindkét sim 4G-n van és hasít rajt a net.
-
Csocsesz75
őstag
Ez nem nyekereg, kussban van.
Egyébként lehet már direkt csinálták kicsit lötyögősre az A70-nél mert A50-nél tényleg annyira passzos, hogy kínszenvedés volt először kiszedni a tokból. Meg is lett az eredménye : az usb csatlakozó lyuk feletti vékony anyag megadta magát, eltörött a tok. Visszarakva bele a telefont semmi nem látszik a törésből de akkor is már nem 100 %-os.
-
Grawens
senior tag
válasz
Csocsesz75 #125 üzenetére
A gyári Wallet Cover-nél is ugyan ez a helyzet, kicsit nyekereg ha megfogom és a telefon kamera felöli, azaz a készülék jobb felső sarka feljebb van, mint a tok "sarokpereme". A többi sarok rendben van.
-
Deck
titán
válasz
Csocsesz75 #125 üzenetére
Csütörtökön lesz meg a telefon, üvegfólia holnap jön, tok meg a héten elvileg. Amint megjönnek megírom mi is van
2 ilyen tokom is lesz mivel öcsémnek is ilyen lesz rá, akkor kiderül, hogy nem-e csak gyári hibás? -
Csocsesz75
őstag
Nekem is az van rajta meg az A50-en is.
De míg az A50-en olyan passzos, hogy alig lehet kivenni addig az A70 meg lötyög benne. Tiéd nem ?
Ha kijelzővel felfelé magad elé veszed a levegőben a telefont és a tok 4 sarkát felülről megfogod majd kicsit tekergeted, szabályosan lötyög benne. Na ez A50-nél nincs, atomstabil.
Meg ha kijelzővel felfelé fény felé tartod a telót akkor a kamerás sarkánál nem áll feljebb a telefon mint a tok? Nekem igen. Emiatt nem tudom pofával lefelé rakni mert a kijelző azon sarka előbb leér mint a tok. A50-nél ez szintén nincs.
-
Deck
titán
Én már S7, S8+ óta a Nillkin Super Frosted tokot használom. A70-hez is van szerencsére
Én S10-en gondolkodtam de teljesen felesleges számomra, rohadt sok pénzért és az A70 aksi ideje nagyon meggyőzött. Emiatt is választottam. Persze mindig az aktuális csúcstelefonokat vettem eddig de csak pénzkidobások. Főleg, hogy az S8+om simán eladom 80k körül
-
bul07
nagyúr
válasz
RedCactus #121 üzenetére
Textiles jól néz ki de vastag a perem részen, meg ugye ez is szilikonos
Másik ha megjön mindenképp számolj be hogy milyen
Na meg ugye nekem még megy egy fém lap a telefon meg a tok közzé hogy a mágneses tartóval tudjam használni
Amúgy hogy vagytok megelégedve a telefonnal?
Még tépelődök hogy melyik lenne jó a A50 vagy a A70, a 6GB miatt hajlok a A70 irányába
Sokkal időtállóbb lehet , mert én olyan min 2 de akár több mint 3évre tervezek -
bul07
nagyúr
Én is ezt a telefont néztem ki hogy talán ez lesz a következő.
Bár majd talán év vége felé fogom megrendelni mikkor 100e Ft alá beesik az ára.
Vagy ha megadná magát a A5(2016) telefonom és sürgősbe kellene rendelni.Viszont üveg fóliát már rendeltem
Igaz ez még csak azért ha véletlen kelleneViszont tokkal bajba vagyok mert azt is rendelnék előre de amit én szeretnék nem találok, hátha ti láttatok
Az A5 telefonon ilyen tokot használok [link]
Tehát vékony és nem olyan puha hajlékony hanem keményebb poliészter tokNa ilyet sehol nem találtam a A70-re
Ugye ez olyan átmenet volt a kemény műanyag és a szilikon között, se nem puha se nem keménySzilikon toktól engem kiráz a hideg, bumszli nagy vastag tok
Ezeket találtam eddig
[link], [link], [link]Amúgy S10 találtam olyat ami nekem kellene [link]
Amúgy még egy valami van
A kamera lenéjére is van üveg fólia, ezen is gondolkozok hogy kell e nekem [link] -
Deck
titán
Vegyek csak a kijelzőre üvegfóliát vagy vegyek teljeset de akkor 5d vagy 9d.. Teljesen tanácstalan vagyok. Valakinek tapasztalatai vannak?
-
Grawens
senior tag
Update!
Be lehet kapcsoltatni a szolgáltatást, csak egy olyan készülékre kell hivatkozni ami benne van az adott szolgáltató VoLTE kompatibilitási listájában.
Chaten rájuk írtam, majd kb. 3 perc elteltével jött az sms, telefon reboot és már nem vált le 4G-ről hívás indításánál.
-
Grawens
senior tag
Egy kis info a telefonnal/mobilszolgáltatóval kapcsolatban, hátha valakinek aktuális.
Az iméntt hívtam a Telekomot VoLTE ügyében, mivel nem mutat hajlandóságot és hívás indításánál és visszakapcsol 3G-re.
Megnyugtattak, hogy jelenleg egyik A-x0 készülék sem alkalmas VoLTE hanghívásra (legalábbis a Telekom hálózatán), majd talán 1x valamikor.
-
Deck
titán
Hali srácok. Akkor ez lesz a telefon topikja?
Jövő héten lépek be egy új A70-el a klubba(családba rajtam kívül lesz még 2)
S8+t vált. Gondolkodtam az S10+on de igazából teljesen felesleges számomra és a nagyon jó ár, brutális aksi volt a döntő tényező.
Vannak már itt tulajok? -
Gyb001
senior tag
Igen, úgy.
De kezdek megbarátkozni vele. A kemerán kívül minden nagyon tetszik benne. Főleg az akkuidő, és az amoled.
Lehet benevezek inkább egy kompakt ~60 000 forintos fényképezőgépre mellé. -
kali_c
tag
Köszi az infót. A tesztet vártam én is, de hála istennek, itt minden szart tesztelnek, csak amit hivatalosan lehet kapni azt nem.
Viszont letettem a vásárlásról, több nap nyomkodás után. Sok mindent figyelembe vettem, de főleg a kijelzőt. Ezeknél a Samu amoledeknél csak szebb ips paneleket látok. Kamuled
Na meg azok az ikonok. -
BOBO6
aktív tag
Sziasztok,
Nem győztem kivárni az itteni tesztet, így a specifikációk ismeretében és egy A50-es megfogdosása után megvettem az A70-est.Két napos használat után a tapasztalatok:
anyagminőség rendben(fotók alapján féltem, hogy gagyi lesz)
kijelző s6 után hozza a szintet
T-s előfizura vettem, de gyárilag független, második kártyaként mindenféle kódbepötyögés nélkül eszi a DIGI-t
Akku üzemidő vártnak megfelelő, erős két nap mintegy 10 óra SOT-al zömében harmad fényerőn történő hol WiFi-s, hol mobilnetes YT-al, 3 óra telefonálással.
Kamerát nem próbáltam, az nálam nem paraméter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatalmas kijelző, integrált ujjlenyomat-olvasó és extra gyors töltés jellemzi a most bemutatott Galaxy A70-et.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest