- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sokat akart a szarka.
Túlbonyolítottam, CPU és VGA mellett a RAM, NB, HDD-k is vízet kaptak volna. Két Laing DDC és 2x10 sor Cape Cora volt még a rendszerben, az egész egy hangszigetelt Stacker házban/házon. Legfaszább csövezés és csatlakozók, külön marattam elosztó elemeket, még csavarokból is olyat rendeltem a Fabory-ból, ami kemény acélból készült és fényes a teteje.Egy évig építettem ahogy épp került rá pénz, addig gépem se volt. Történt közben olyan is, hogy a szuper OCZ memóriáról a bordát a chipekkel sikerült leszednem. Aztán amikor minden elkészült volna, rögtön szivárogni kezdett a rendszer és tönkrement a VGA, meg talán az alaplap vagy a táp is.
Ezután eladtam inkább darabonként az aprón nevetséges áron ahhoz képest, amibe került. De ez volt a helyes döntés.
#78 GalaHU
Népharag biztos nem.Nekem az Amiga teljesen kimaradt, csak a Checkpoint podcastből szedtem fel erről is pár dolgot. Na, ezt a műsort viszont szívesen hallgatom a mindenféle retrós dolgokról.
-
törölt tag
A "korabeli" gépek alatt én kb. a Pentium MMX - Pentium II korszakot értettem.
A 10-15 évvel ezelőtti időszak számomra a sötét középkor. Nem a gépek miatt, hanem miattam. Ma is komolynak számító összeget és csomó időt öltem egy kétkörös passzív vízhűtésbe, hogy végül befuccsoljon a dolog. Legnagyobb hibám (ill. hibák sorozata) volt, amit ezen a téren elkövettem.
-
Voodoo2 nálam kivételes történet. Szerencsés véletlenek következtében még akkor hozzájutottam mikor viszonylag új volt. Anno éppen építkeztem, így pillanatnyi pénzzavarban voltam pár évig
. De...a hobbiprogramozás kiforrt, és egy ötletes kódrészletemet megvett egy cég, potom 150k HuF- ért. Azért ez a lóvé 98- ban még ért valamit, jutott V2- re, meg a családi kasszába is. A sors iróniája hogy nemsokkal később meg kaptam a saját cégemtől egy szintén vadiúj/dobozos V2- őt is. Aztán teltek az évek, és ma már 7db van összesen, most ez kisebb vagyon
, főleg hogy 2 egyforma is van, természetesen az SLI- hez.
-
KROK640
nagyúr
Kicsit hasonlóan jártam én is, csak én 4MB-os S3 Trioról akartam váltani, a Voodoo 2 akkoriban nem volt már kifejezetten jó választás, a Voodoo 3 még nagyon új és nagyon drága volt, a V3 2000-est se tudtam volna megvenni, a TNT2ről még csak hallottunk, belefért viszont a keretembe 28 ezerért egy ASUS V3400TNT... így az lett
(ez még a Celeron 366-osba volt)
Utána (Celeron 466 - ) TNT2 M64, majd Savage 4 32MB, aztán megint TNT1, majd megint Savage 4 32MB, (Celeron 1700 -) majd 2MB-os ATi + Voodoo2, aztán ASUS GeForce 2MX400 64MB + 2×Voodoo 2, (AthlonXP1466MHZ@2669MHZ - )aztán Inno3D GeForce 3 Ti200@Ti500 128MB, aztán Galaxy 7300GT 128MB (zalman hűtős).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tőzsde és gazdaság
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest