- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voodoo2 nálam kivételes történet. Szerencsés véletlenek következtében még akkor hozzájutottam mikor viszonylag új volt. Anno éppen építkeztem, így pillanatnyi pénzzavarban voltam pár évig
. De...a hobbiprogramozás kiforrt, és egy ötletes kódrészletemet megvett egy cég, potom 150k HuF- ért. Azért ez a lóvé 98- ban még ért valamit, jutott V2- re, meg a családi kasszába is. A sors iróniája hogy nemsokkal később meg kaptam a saját cégemtől egy szintén vadiúj/dobozos V2- őt is. Aztán teltek az évek, és ma már 7db van összesen, most ez kisebb vagyon
, főleg hogy 2 egyforma is van, természetesen az SLI- hez.
-
Hangulatos retro konfig, príma cikk !
Az alkatrészek válogatása, a kapcsolatos magyarázat is ott van rendesen. A dobozos verziókat pedig egyre nehezebb beszerezni, főleg a Voodoo3- at.
Nálam az utóbbi időben még nagyobbak az idődilatációk, persze korhű gépeim is vannak, de az egyre nagyobb elvetemültség befigyel. A Win98- at a Prescott után C2Duo- ra és S939- re is felhúztam, az E5 v3 Haswellre meg az XP- t, és persze retro prg/gamekkel (is) tesztelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest