- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Sokat akart a szarka.
Túlbonyolítottam, CPU és VGA mellett a RAM, NB, HDD-k is vízet kaptak volna. Két Laing DDC és 2x10 sor Cape Cora volt még a rendszerben, az egész egy hangszigetelt Stacker házban/házon. Legfaszább csövezés és csatlakozók, külön marattam elosztó elemeket, még csavarokból is olyat rendeltem a Fabory-ból, ami kemény acélból készült és fényes a teteje.Egy évig építettem ahogy épp került rá pénz, addig gépem se volt. Történt közben olyan is, hogy a szuper OCZ memóriáról a bordát a chipekkel sikerült leszednem. Aztán amikor minden elkészült volna, rögtön szivárogni kezdett a rendszer és tönkrement a VGA, meg talán az alaplap vagy a táp is.
Ezután eladtam inkább darabonként az aprón nevetséges áron ahhoz képest, amibe került. De ez volt a helyes döntés.
#78 GalaHU
Népharag biztos nem.Nekem az Amiga teljesen kimaradt, csak a Checkpoint podcastből szedtem fel erről is pár dolgot. Na, ezt a műsort viszont szívesen hallgatom a mindenféle retrós dolgokról.
-
törölt tag
A "korabeli" gépek alatt én kb. a Pentium MMX - Pentium II korszakot értettem.
A 10-15 évvel ezelőtti időszak számomra a sötét középkor. Nem a gépek miatt, hanem miattam. Ma is komolynak számító összeget és csomó időt öltem egy kétkörös passzív vízhűtésbe, hogy végül befuccsoljon a dolog. Legnagyobb hibám (ill. hibák sorozata) volt, amit ezen a téren elkövettem.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- N€T0X|N: SSD cserék
- Anime filmek és sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest