- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Nekem a hosszas betöltési időkkel nem volt bajom : Egyrészt, floppys C64-ről érkezőként teljesen természetes volt, hogy a rendszer tölt és pörgeti a floppyt
Az még istenes volt, mert C64-ekhez legalább volt turbo.
Nekem Atari 800XL-en nem volt ilyen szerencsém, az Atari 1010 magnó 400 bit/sec sebességgel töltötte be a játékokat, így egy Spy vs Spy vagy Tron betöltése 25 percig tartott, ha a magnó is úgy akarta.
(Átlag ötből négyszer furcsán sípolt 22 perctől, aztán adathiba miatt kezdhetted elölről)
-
Nálam is 2070 Super van már két éve, úgy nézem, marad is. Egyébként a 3050-ből érdemes nézni az EVGA kínálatát az Alzánál, a Black jelölésű modell 138 volt a napokban, és elég masszív kis kártya, a másodikat "adom el" a környezetemben, elégedettek vele a userek. Mondjuk nem túl acélos maga a teljesítmény, de legalább nem kell eladni érte a vesédet. Ha FHD a cél, akkor még lehet, hogy elég is egy darabig, túl sok jó cím idén se lesz, amiért érdemes lenne az upgrade-be ölni a pénzt.
Előtte 1080 volt, csak azért cseréltem, mert garanciás volt, és a ventik kezdték megadni magukat. Ryzenből én végig jártam a palettát, azért van különbség, 1600X >> 3600X >> 3800X >> 5800X-en haladva legalábbis volt, kivéve talán a háromezres sorozaton belüli váltást, az keveset hozott.
Azért a 2000-es évek elején mit nem adtam volna egy gyors SSD-ért! Hogy gyűlöltem a lassú betöltéseket... Az első SSD-m egy Vertex 3 volt, úgy éreztem, hogy beköszöntött a kánaán, amikor először kezdtem rá telepíteni, használlni.
-
nyunyu
félisten
Nem volt olyan nagy ugrás a VGAk teljesítményében, talán az egy wattra jutó teljesítmény nőtt csak.
Maxwell széria csúcsa (980Ti) kb. másfélszeres fogyasztásból hozza az RTX3050 teljesítményét.
Pascal csúcsa (1080Ti) még mindig versenyképes a RTX3060-nal.
Turing igazából csak az RTX támogatásban hozott újat a Pascalhoz képest, nem volt látványosan gyorsabb.
Ampere teteje (3080/3080Ti/3090) csak a durván feltolt fogyasztási limit miatt teljesít sokkal jobban a Pascaltól.Szóval ha valakinek van egy 1080Ti-je, annak nem feltétlenül kell rohannia új kártyáért, hacsak nem akar 4k-ban játszani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest