- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gismo
addikt
Most takarítom ki a gépemet, és az elejében lévő 2db Englide venti oldalán Yate Loon feliratot találtam
-
Gismo
addikt
Tényleg nagyon elvannak tűnve, pedig eddig a legjobb ventik amik a gépemben valaha voltak. Bár még Aquában lehet venni 8 centiset.
-
Gismo
addikt
Nekem már van 2 a házamban és az automatikus hőszabályzóval ellátott (thermisztor) ventikkel röhögve veszik fel a versenyt, pedig legalább 700-al többet fordul percenként, ami a vinyóknak nagyon nem mind1.
Szumma szummárum: Hajrá! Csak így tovább!
-
Gismo
addikt
Beszereltem a 2 ventit és hát a hőszabályzós AC ventit lepipálja hangtalanságban!
és 10 fokot számított vinyóhőmérsékletben hogy nem 1 800-at forgó venti van előtte hanem 1500-at...
szal ZSÍÍÍR! Csak maradjon hosszútávon is az! -
Gismo
addikt
De ezek költői kérdések maradnak szerintem.
-
Gismo
addikt
Jah és mégarra is kiváncsi lennék, hogy ugye a HOC készített 1 interjút a tervezővel, és tehát arra lennék kiváncsi, hogy a sok ötletből mi valósult meg pl a mostani ventiknél? Milyen technológiai újdonságok találhatók meg a ventin/ben egy "átlag (ugye ilyen nemnagyon létezik)" ventihez képest.
-
Gismo
addikt
És azt lehet tudni, hogy melyik venti gyárnál készülnek a szélkavarók?
Gondolom nem alapítottak emiatt újat, hanem egy meglévőbe tuszkolták be az ő cuccaikat. Tehát a kérdés az hogy az a gyár kinek gyárt még? -
Gismo
addikt
Kívánom, a cégnek a lehető legjobbakat, és hogy ne járjon úgy mint a néhai Alcomp! (Nekik is jó cuccaik voltak de eltűntek:S)
Milyen szerencse hogy épp most állok venti vásárlás előtt. Szerintem bepróbálok 2 ilyen ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest