- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Kis méretű elemet elterjeszteni (és nem fejleszteni, mint a cikk sugallja) lényegesen olcsóbb (marketing költség mindössze), mint akkut fejleszteni...
-
Goose-T
veterán
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Időközben kijavították, így már látszik, hogy egy sima ceruzaelem.
-
Nekem új volt az AAAA-elem, pedig vagyok vagy 30...
Ami nem tetszik a dologban az az, hogy ismét egy dolog, amivel a környezetet terheljük feleslegesen, ahelyett, hogy az akkumulátorokból hoznánk ki többet...
(Az elem-akkumulátor gondot valaki javította már, vagy csak nem látom, mire gondoltok?
)
-
luciferc
őstag
Miért érzem úgy, hogy az Energizer kihasználva a tájékozatlan és utánanézésre lusta újságokat nyomott egy kis ingyenreklámot magának?
Mellesleg a szövegben lazán keveredik az elem és akku fogalma. Még ha az eredetiben így is volt, illene javítani.
mod: az eredetiben nem keveredik. A változatosság ugyan gyönyörködtet, de az akkumulátor és az elem nem szinonimák.
-
Domi_Jani
tag
Nem értem, mi ebben az új? Én mióta boltban dolgozok tartunk AAAA egész véletlenül pont Energizert! Hacsak nem a Lithium elem mint a középső képen is látható, mert az nekem is uj vagy ha aksi lenne az is uj, ami uj lehet még az az adapter hozzá, ha nincs semmi uj akkor a cikk elkésett vagy 5-10 évet
-
Goose-T
veterán
Most akkor elem vagy akkumulátor? Marhára nem derül ki a hírből, lévén felváltva van mindkét néven nevezve mondatonként.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Energizer bemutatta parányi AAAA alkáli elemeit, mely elsősorban mobiltelefonok és Bluetooth headsetek számára készült.
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LibreOffice topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wuthering Waves
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest