- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
atti_2010 #47 üzenetére
Egy kis matekozás
Igen ha valaki ma az Iponban vesz Sapphire 7850 1Gb verziót, az majdnem 13%-al (6000ft-al) veszi olcsóbban mint ugyanezen termél 2Gb verzióját...
Ezek az arányszámok nem mindig voltak így, volt hogy 1-2 eFt különbség volt a két verzió között, és volt olyan pl. amikor Én vettem hogy 8eFt különbség volt. pl. Én 42eFt-ért vettem és 16%-ot nyertem...
16% árkülönbség számomra nem ér annyit, hogy lehet hogy vannak olyan játékok, olyan grafikai beállításokkal ami belassítaná a 2Gb verzióhoz képest...
Hisz majd egyre több játékkal fogok találkozni, ahol a GPU ereje és/vagy a memória órejele lesz kevés, tök mindegy hogy azon 1 vagy 2Gb mennyiségű memória van...
Pl. ott a FarCry3, ment fullon: Nem, levettem Médiumra a grafikát így már jó volt...direkt csináltam képernyő mentést Fullos és Médium verzió között, minimális különbségek voltak. Ha élvezetes a játék, és belemerülsz az eseményekre tudsz figyelni ezekre a minimális különbségekre: Nem. Ért valami veszteség hogy nem fullban játszottam: Nem
(kipróbáltam ezt a játékot egy Nvidia 660GTX 2Gb-os kártyával, és azzal sem ment fullosan) -
Monya78
veterán
válasz
atti_2010 #28 üzenetére
Rudinak adok igazat a #3-as hozzászólásban...
Én is 1Gb-os 7850-est vettem kb. fél éve, (mikor vettem 8k különbség volt a 2Gb-hoz képest) nem azért mert csóró vagyok, hanem a nagyon jó teljesítmény/ár arány miatt [link] , tesztekben a 2Gb-os verziónak csak 2560x1600 felbontás mellett látható az előnyük.
A jövőre nézve kicsit erős sarkítás...hogy az 1gb-os tulajok diafilmeznek játék helyett, a 2gb-os tulajok élvezik a folyamatos fps-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest