- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"én sem azt mondtam hogy csak üzletember dumál sokat csak hogy se nem az se nem sokat beszélő átlagember nem vagyok."
Mindenki maga dönti el mi éri meg neki, de azért érdekesnek tartom, hogy havi 200 percet valaki soknak tart (mint írtam, ez napi 6 perc beszélgetés, ha van családod, akkor alapból többet beszélsz velük mobilon naponta).
A hivatalosan elérhető díjcsomagokat alapul véve, meg, ha mobilnetet is akarsz használni, akkor bármilyen más előfizetést választasz csak rosszabbul jössz ki. Persze, ha valaki tud jobbat, akkor várom az ötleteket, mert én is váltás előtt állok
----
"Itt valamit nagyon elszámoltál
72+24*5 = 36+24*10?"Én a 98+12x5-re szavazok inkább
egy év múlva úgyis jön a következő készülék. -
törölt tag
Látod ez is mutatja, mennyire eltérőek az igények.
Nem hiszem h csak üzletemberek beszélnek sokat. Az én családi/baráti köröm legbiztosabban sms és mobil útján érhető el, érthetően nem fogom lecserélni őket, h kevesebbet telefonálhassak.
Nálam a vezetékes lemondása szóba se jöhet, telefax miatt (eszem ágában sincs mindenféle kókány "netfax" szolgáltatóknál több ezer ftot fizetni havonta), meg amíg ide ki nem hozzák az optikát (buda rox), addig adsl-hez is kell.
Plusz mindig van nálam hátizsák, vagy bőr kézitáska, tehát akár vmi kisebb notebook (esetleg netbook, de eléggé tartok tőlük) is megfelelne okostel helyett.Ezért írtam csak, h nem tetszett ahogy asdasd kolléga általánosított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest