- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már többször felvetettem a modker topicban, h minden ifon topicot különösen durva moderátori megfigyelés alá kéne venni, de sajnos nem tartották megfontolásra érdemesnek a moderátor hölgyek/urak.
Igaz, itt én is bűnös vagyok offtopic vétségében, úh ez az utolsó hsz-em itt -
törölt tag
Látod ez is mutatja, mennyire eltérőek az igények.
Nem hiszem h csak üzletemberek beszélnek sokat. Az én családi/baráti köröm legbiztosabban sms és mobil útján érhető el, érthetően nem fogom lecserélni őket, h kevesebbet telefonálhassak.
Nálam a vezetékes lemondása szóba se jöhet, telefax miatt (eszem ágában sincs mindenféle kókány "netfax" szolgáltatóknál több ezer ftot fizetni havonta), meg amíg ide ki nem hozzák az optikát (buda rox), addig adsl-hez is kell.
Plusz mindig van nálam hátizsák, vagy bőr kézitáska, tehát akár vmi kisebb notebook (esetleg netbook, de eléggé tartok tőlük) is megfelelne okostel helyett.Ezért írtam csak, h nem tetszett ahogy asdasd kolléga általánosított.
-
törölt tag
válasz
asadasad22 #46 üzenetére
Az ikon 200-ról beszélek. Ezzel valóban megvehető 80 körül, ami a vitatott hozzászólásban szerepel.
Másrészt, az, hogy a te igényeidnek nem felel meg, nem általánosítható.
Az ilyen döntéseket általában néminemű piackutatás szokta megelőzni.Harmadrészt, lehetne az 5 ezer Ft-os, 200 percet és 1 giga netet tartalmazó csomag túlárazottságáról beszélni, de nem érdemes. Utána lehet számolni, akár prepaid, akár előfizetéses csomagok percdíjainak.
PS. Az meg hogy "drága Mo-n a mobil", nem érv, mert nincs köze az iphone tarifák árképzéséhez.
PPS. Nem vagyok apple fan, messze nem, de továbbra sem tudom felfogni azt a szemléletet, ami 1 ember preferenciáiból általánosít az egész világra.
Még valami: függetlenül mi a max összeg, amit egy okostelefonra fordítanál? Csak érdekelne.
-
törölt tag
válasz
asadasad22 #44 üzenetére
Ez szép és jó, _te_ nem használnád ki, rendben, jogod van a véleményedhez. Ugyanakkor sztem irreális h 5e Ft havidíj túlárazottnak minősíttetik. Ha azt vesszük, hogy egy tökátlag GSM user 3-4 ezer Ft telszámlát csinál, v elhasznál havi min 3000 Ft feltöltést, és ebben nem volt mobilnet, akkor nem annyira túlárazott az az 5e Ft.
Persze van rádcsörgök-hívjálvissza, meg 1 évig elég az 5000-es feltöltő de nem ez az átlag, csak a gimiseknél, ill. akinek csak és kizárólag elérhetőségre kell a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest