Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
borand
aktív tag
Amúgy mi az, hogy a fullhd szerény egy 6,2-es készülékben? hát laptopok zöme fhd... sose értettem ezt meg a 16 csilliómillió ram igényt
-
Swinegod
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Úgyértem aki telefonos körökben elkezdte terjeszteni
-
prolad
addikt
Végre a sony is készít egy vékony kávás telefont, ráadásul a kijelző mérete is pont jó

-
Swinegod
őstag
Aki kitalálta azt az Ultra-Mega-Hyper-Super-Ultra-Wide baromságot azt fel kéne akasztani, véreznek tőle a látóidegeim
-
zozzo72
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Jó 👍
Bocs, nem válasznak szántam,(mellényomtam 😯 )Úgy általában a cikk olyan kacsa szerű.
-
Straw
senior tag
Egy SGS8-hoz vagy egy Xiaomi MIX-hez vagy bármelyik MATE-hez sőt lassan az alsó kategóriás kínai telefonokon kívül gyakorlatilag mindenhez képest nagyok.
Nem azt mondom hogy ez a teljes káva nélküliség a jó irány, bár nekem tetszik, de ez szerintem egy felső kategóriás telefonnál sok.
Majd ha kijönnek a fizikai méretek, és kiderül hogy azonos kijelző méret mellett ez 25mm-el hosszabb mint pl egy SGS8, na akkor mond hogy nem nagy
De persze ez mind találgatás, hiszen nem hivatalos, csak remélem hogy nem is lesz az. -
moleculez
veterán
Tök jó, van egy olyan érzésem, hogy most advanced idiot szintig tolják az elkövetkező 1-2 évben ezt a nyújtott kijelző-designt. Tudom,izlesrol nibcs értelme vitatkozni, nekem használhatatlan lenne, biztos van akinek átjön. Szám háborúban jól mutat, hogy majd 7inches a telo, mégsem nagy. Ja de az, csak máshogy, mint eddig.
-
zozzo72
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ez valami kacsahir...
-
Carbonado11
tag
6.45 col? Na végre egy ideális méretű, hordozható AIO készülék. Nekem egy ilyesmi kéne telefon + táblagép kombó helyett...
-
Straw
senior tag
Hogy a rákba lehet még itt is odarakni az a k**va nagy alsó-felső kávát?! Elképzelésem nincs hogy kik terveznek telefont a sonynál de most már szólni kéne nekik hogy rossz irányba mennek. Egész jó formájú kis teló lenne, de ezzel a +2-2,5cm-vel helykihasználásból 1-es.
-
Csarli85
aktív tag
Elég állatul néz ki a kép alapján, mint egy távirányító. . Nekem tetszene ez a forma.
-
Szerintem hamarosan megtudjuk..
-
juhasz22
aktív tag
Juúj meg egy vékony xperia..
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
Az Ultra Wide Screen készülék sosem volt egy létező koncepció, csak sok helyen úgy hozták fel hírként, mintha egy lehetséges render került volna elő...
[link]
Sajnos. Mert tök jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- World of Warships
- PlayStation 5
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest