- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0k3e_
aktív tag
fúú kollégák, mi történt itt amióta nem voltam, box is lesz?
ne idegeljétek már egymást, nemmind1 mennyit eszik egyik másik? úgyis teljesítményre nézed, hogy mi kell, htpc-be meg úgyis valami alacsony fogyasztású kompromisszumos modellt választ az ember nem?amúgy pedig gigabyte EP-sorozatához van iylen program, ami elvileg valamilyen módon tudja figyelni a cpu fogyasztását, és egyik barátom e2140-ének is ilyen 4-5W-ot mért idle-ben, akkor azt hittem h ez valami nagy hülyeség, de úgy látszik annyira mégse
-
sz0k3e_
aktív tag
Nemtudom mi ez a hisztéria itt a 95W-tal, régen a 150W se volt baj
Tudomásom szerint pedig AMD maximális fogyasztást ért a 95W TDP alatt, nem úgy mint az intel, aki valami átlagos értéket ad meg (pl az én szerencsétlen e2140em is 65W TDP-s, de mégis 100W a maximális fogyasztása alapórajelen)
Vagy le vagyok maradva és AMD is átlagot számol már?Amúgy meg sztem nagyon jó ára van, kíváncsi leszek mennyi lesz belőle mire ideér
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest