Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz Skynet258 #21 üzenetére

Na mondjuk erről nekem is eszembe jutott egy érdekes sztorim :D Anno még ~97-98-ban vettem egy videokamerát. Mivel nem igazán volt olcsó, és nem volt jellemző, hogy 'suhancok' 230e-ért videokamerát vesznek, így azért kicsit jobban körülugráltak (gondolom, hogy ' Istenem csak add, hogy megvegye!' gondolatokkal :DDD) Még nyitvatartási időn is túlmentek, csak hogy beérjek hozzájuk a papírokkal. Ja, mivelhogy hitelre ment, akkor kezdtem dolgozni, vóót pééz :D, igaz most már nem tennék ilyet, de na. Sőt, alapvetően csak egy 110e-es kamerát akartam, de arra nem kaptam meg a hitelt, erre meg igen... :U

A lényeg: másfél év múlva bementem megint a boltba, hogy videomagnót szeretnék venni. Az az eladó, aki anno a kamera vásárlásakor csak bent volt, de mást szolgált ki, rámutatott egyre és azt mondta, azt ajánlom a kamerádhoz! Szerintem megjegyeztek :) 132e helyett odaadták azt hiszem 125e-ért (egy percet nem alkudtam vagy ilyesmi), és még egy link kábelt is adtak volna ingyen ha kérem :) (hülye voltam, nem kértem).

Új hozzászólás Aktív témák