- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem fix, hanem "korlátozott, kijelölt hardverekkel" gondolom. Persze, a rugalmasság csökkenne, de pont az lenne a cél, hogy menjenek a csúcs játékok, és semmi egyéb, így el is lehetne hagyni minden olyan hardvert, ami ehhez kevés lenne, és a többiből is erősen szelektálni. Mondjuk megcsinálni az új Skylake-platformra kezdetben, és hozzá néhány VGA-val, egyebekkel. Aki aztán Androidon akarna csúcs játékot játszani, az tudná, hogy mit vegyen. A kezdet után meg haladni a korral -mindig a lehetőségekhez mérve.
Vagy nem vettem számításba valamit?
-
válasz
#52815360 #109 üzenetére
Tudtommal Half-Life 2-n kívül semmi érdekes sincs shield-re! Lehet, változott a helyzet, nem néztem jó ideje, de én az új AAA játékokra gondolok. Olyan egy sincs tudtommal. Ha viszont lesz Vulkan, meg lehetne oldani elméletileg. Akkor értelme lenne androidos PC-re venni játékokat, akkor lehetne akár androidos PC. Ráadásul a Windows árát nem kéne kifizetni, nem számítanák bele a konfig árába. Csak mikor lesz az Androidban Vulkan, és mikor jönnek rá azt kihasználó csúcs játékok?! Milyen lenne már pl. egy Star Citizen Androidon?!
Cifu: akár korlátozott, kijelölt hardverekkel behozni az Androidot PC-n, Vulkannal, AAA játékokkal! Mmmm!
De igen, lehetne az Android helyett linuxot írni. Működhetne az is Vulkannal.
-
-
Remélem, beépítik a CryENGINE-be is hamarosan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest