- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hombre[EU] #54 üzenetére
Ahol én használom, ott több a mókus, mint az ember - és inkább a hiányzó 4g tornyok esetleges 5g-vel történő kipótlására számítok, mintsem a Mbps-ek hajkurászására nagyvárosban.
Egyébként igencsak messze lesz még az, hogy a tömeg 5g-re átálljon, nem mindenki csereberéli sűrűbben a telefonját a zoknijánál.
Egyébkét meg még nem láttam olyan telefont, ami 5g mellett nem tudott volna 4g-t, úgyh elég valószínű, ha az általad vizionált 5g tumultus bekövetkezik egy cellában, akkor a telók fele átáll automatice 4g-re, a tulaja tudta nélkül
-
válasz
pusszycat #45 üzenetére
Nekem az előző "kicsi" telefonom egy sgs2 volt, na, annak hosszabban tartó olvasásától kifolyt a szemem, hiába voltam fiatalabb majd' egy tizessel
. Az 5.5", amin vagyok egyelőre teljesen jó, de sűrűn írt szöveget szivesebben olvasok normálisabb méretben, pláne jobb felbontással.
#47: Kéne az 5g is - ha már 1x új telefont akar az ember. Ezek is azzal szórakoznak, hogyha egy jó spec megvan, kivesznek egy másikat, á'la csamcsung
.
-
600nites kijelző azért még kéne, de pl igen szimpatikus a vízálló kivitel.
-
Nejem mostanában lépett az ősrégi moto g2-jéről (140x70mm) samu a52 5g-re (160x75mm). Egész más dimenzió, de szereti-megoldja és élvezi, hogy jóval nagyobb az olvasófelület. Én is lassan leszokok arról, h zsebbe gyűröm a telefont - így viszont egy rendes, 16:10es képarányú 7"-os minitablet lenne ideális (sajna ilyen értelmezhető belsővel nem létezik).
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év második negyedévében a kínai gyártó az első helyre tört a leszállított készülékek számát tekintve.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest