Hirdetés

Az olimpiai rendező is kapott egy Redmi Note 10-et

Sosem fogy ki a Redmi a Note 10 variációkból: most Japán kapott egyet, IP68 minősítéssel.

Hirdetés

Redmi Note 10 JE, vagyis Japan Edition néven újabb taggal bővült a Redmi népszerű termékcsaládja, és nem biztos, hogy egy kézen (vagy kettőn) meg lehet nevezni az összeset. Az új, helyi szolgáltatónál megjelenő modell a nyolcmagos, 5G modemmel társított Snapdragon 480 SoC-t veti be, 4 GB RAM-mal és 64 GB-os tárolóval. Az újdonság érdekessége az IP68-as por- és víz elleni védelem, amely a középkategóriában ritka vendég.


[+]

Ez a Note 10 6,5"-es LCD panelt kínál 90 Hz-en, 8 megapixeles szelfilyukkal, míg hátra 48 + 2 + 2 megapixeles rendszer került normál, makró és mélységszenzorral, azaz az ultraszéles kimaradt. A telep 4800 mAh-s és 18 watton tölthető USB-C porton, és szerencsére a jack kimenetről sem kell lemondani. A Note 10 JE Android 11-en alapuló MIUI 12.5-öt futtat, és augusztus közepétől lehet Japánban megvásárolni. Azt nem tudni, hogy ez a hardverkombináció eljut-e más piacokra.

 • Kapcsolódó cégek:
 • Redmi

Hirdetés

Előzmények

 • Redmi Note 10 5G - 5G-járat fapadon

  70 ezer forintért kínálja a legfejlettebb mobiladat-képességeket az új Redmi, extraként említhetjük a 90 Hz-es kijelzőt, néhány szempontból viszont kevesebbet szériatársainál.

 • Redmi Note 10S - egy a sok közül

  A Redmi Note 10S egészen konkrétan a Redmi Note 10, csak lecserélték a lapkakészletet, kapott egy magasabb felbontású főkamerát és NFC-t. Meg vegy vastagabb árcetlit.

 • Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel

  Topkamerával és csúcskijelzővel villant a Redmi, de nem minden arany, ami fénylik.

 • Redmi Note 10 - nem fizetsz rá, nem fizetsz vele

  Egyre több a reális alternatíva bőven százezer alatt is, nyilván vállalható kompromisszumokkal. A Redmi Note 10 széria alapmodellje azért tud mivel kompenzálni. Már, ha nekünk pont azok a paraméterek fontosak.

Hirdetés