- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Akkor már linkeld be rendesen!
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Hivatalnok #43 üzenetére
Aha, értem...Nem baj, hogy kicsit sem érdekel mit vártál? Nem neked válaszoltam...
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
callmeakos #35 üzenetére
Csak a saját igényemből tudok kiindulni, de nekem jobban megfelel ez a méret, régóta várok már egy kisebb és könnyebb iPad-re. Jó ideje használok iPad-et, kialakult már egy rendszer, hogy mikor és mire használom, állandóan ott van a kezem ügyében, ha elmegyek itthonról mindig magammal viszem. Itt jön az első érv. A 8"-as iPad mini pont annyival kisebb csak, hogy kényelmesen befér a hátizsákom zsebében, ha bringával megyek el itthonról, most télen a kabátom zsebébe is becsúsztathatom, ha kell. Kevesebb helyet foglal el az éjjeliszekrényemen, ami amúgy is elég zsúfolt. Buszon/villamoson is kényelmesebb használni, stabilabban át tudom fogni egy kézzel miközben kapaszkodok. jobban elfér a kis asztalon a kedvenc kávézómban, stb... Mindezek mellett annyival nem kisebb, hogy a használhatóság rovására menjen, viszont sokkal könnyebb és kompaktabb.
Ezek lehet, hogy sokak szemében piti kis "problémák" és persze nem ezek életem legnagyobb gondjai, de ezek az apróságok a mindennapi életem részei, amit kényelmesebbé szeretek tenni, és az iPad egy kényelmi eszköz szerintem, és akkor már miért ne törekedjünk a számunkra legkényelmesebb megoldásra, ha van rá megoldás.
Azért párhuzamosan megtartom az iPad3-at a biztonság kedvéért, hátha mégsem jön be valamiért a mini, aztán majd egy-két hét használat után kiderül melyiket adom el -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Hivatalnok #23 üzenetére
Aha... Mesélj, hadd tanuljak!
-
Gadgetfan_
senior tag
Meg is rendeltem egy 16GB/wifi only-s darabot fehérben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tippmix
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest