- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayanlith
tag
Az iPhone 5-nek még kevesebb pixelt kell megjelenítenie, mint az iPad mininek, mégis megkapta az A6-ot. Jó tudom, azért lényegesen más árkategória. Én csak arra céloztam, hogy míg az A5X tényleg pont annyival volt erősebb az A5-nél, hogy a retina kijelzőnél is azt a felhasználói élményt nyújtsa, mint az A5 a simánál, addig a mostani A6X kétszer olyan erős grafikailag, mint az A5X, tehát arányaiban, az iPad mini felbontásához mérve is kétszer erősebb. Az iPad mininek ehhez a felbontáshoz, hogy csúcskategóriás eszközről beszélhessünk az A6-ot kellett volna megkapnia (az A5-nél kétszer erősebb).
Nekem egyébként már az sem tetszett igazán, hogy az iPod touch is csak az A5-öt kapta meg. Régebben inkább az volt a jellemző, hogy a touch-ba is ugyanazt a processzort építették, mint az iPhone-ba és csak egyéb más, többnyire kisebb dolgokban voltak különbségek.
Nem azt mondom, hogy az iPad mini lassú lesz, csak nem csúcskategória kicsiben, pedig igazából valahol az lenne az igazi. Ezek a különbségek pedig pillanatok alatt ki fognak jönni szerintem (főleg, ami a grafikát illeti). Anno az iPod touch negyedik generáció is nyögvenyelősebb volt, csak ott épp az aktuális iPhone-hoz képesti fele annyi RAM volt elsősorban a probléma forrása (személyes tapasztalat); de az legalább megkapta az aktuális processzort.
*A rivális Nexus 7 pont attól vált igazán sikeressé, hogy az aktuális (androidos) csúcskategóriát hozta kisebb méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest