- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Ehhez még a boltoknak nem sok közük van! Nincs is miről beszélni! Olyan mintha egy leendő legendáról beszélünk amit mindenki megakart kaparintani! Ki tudja , hogy létezik azon az egyen kívül amit bemutattak?
Szerintem hagyjuk ezt az egész R9 290X történetet és ne is beszéljünk addig ameddig nem lesz valamelyik fórumtársnak a kezében egy példány! Ennek aztán tényleg semmi értelme! Majd a Jézuska meghozza! -
Jack@l
veterán
Én örülnék a legjobban ha a mostani top kártyáknál kb 20x annyit bele tudnának tuszkolni 1 foglalatba, de nem fognak. Én meg nem fogom megvenni a gyengébbet és kevésbé bővíthetőt, csak mert az a gyártónak milyen jó.
@akoska07: azért készpénznek ne vedd ezeket a szóbeszédeket a ph-ról, mert nem is arra megy ki a játék hogy az apu milyen jó és az a jövő, meg kinek van jobb apuja perpill a piacon
-
Jack@l
veterán
Jó, de akkor már a ramot meg az alaplapi csatikat is zsúfolják bele a kockába, mert úgy a hi-tech.
Mi van azokkal akiknek több teljesítmény kell mint egy mostani középkategóriás kártya? (Mérnökökre, látványtervezőkre, kutatókra gondlok)
Busz az mindig is kelleni fog, lehet később már foglalat lesz vagy valami csatlakozós rendszer a több kártyás fürtözéshez. -
SimonYana
addikt
Azt hogy miért adná olcsóbban a jobbat , mert szerintem telítődött a piac rendesen és egyre kevesebb pénz van! Valahogy ki kell veled dobassa a Titant a gépedből!
Hogyha nem lenne a fele sem igaz amit állítanak , akkor miért árazza le a többi AMD-t? Hogyha nem veri le a 780-at (esetnként a Titant is) és nem lesz olcsóbb ( lássuk be a Titannál nem nehezebb olcsóbb lenni , de egy 180-as árral is versenyképes lenne jelenleg), akkor igen csak szavahihetetlen lesz és szerintem elveszti a hitelét az AMD! Nagyon beharangozták és nagyon erősnek! Ez nem lehet kamu!
Valaminek lennie kell!
Az érdekes az hogy az NV csak lapit és semmi megmozdulása! Egyedül a GTX670-es árakat vitték lentebb , de azt is csak kint! Nálunk senki nem árazott!
Odakint , már a 7970 Matris is megvegető 90-ért postával együtt! Na nem Ide postával!
Majd látjuk milesz! Olyan még nem volt hogy ne legyen sehogy!
Viszont örvedetes az is hogy a BF4 már kihasználja a CPU-k több szálát is! Ez így egy erős VGAval elég ütös leket! Pár hét és kiderül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest