- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Visszamondom az előrendelést,kenjék a hajukba vettem inkább egy 7990et 140-ért....
-
TTomax
félisten
Az összes előrendelhető készlet elfogyott OC.uk-n.... [link]
-
TTomax
félisten
Order Status: In our warehouse queue
-
TTomax
félisten
A 290 ott lesz csonkítva hogy nem lehet majd kapni,főleg ha nem ref kell... amúgy a 650 euro az 550font kb... a 290 és a 290X között ha igazak a specifikációk akkor 5% lesz...
(#154) akoska07
Az USA-ba nincs VAT általában.... meg olcsóbbak is mindig... amúgy én az USA árakat kb 0.8al szoktam szorozni fontra,akkor nem nagyon tévedek nagyot (Lásd Titan ezer dolcsi,itt 800font)....neweggen kinn volt az ára,az 720dolcsi volt... az ugye 570font... -
TTomax
félisten
válasz
akoska07 #148 üzenetére
Hát az a £450 inkább a sima 290 lesz ,ne legyen igazam de én £550-600 közé várom...most fizettünk egy százast,szerintem még 500at készíthetsz a bankkártyádra...szerintem...persze csak ha nem lépsz vissza...
Amugy meg nem is kell a 6Gb VRAM... 4 is sok... ami abból kifut ahhoz már a gpu is kevés lesz...(#149) hitman,
Igen persze,visszalehet,gondolom olyankor még egy hónapot ülnek a pénzem,de így van ahogy írtad. -
TTomax
félisten
Most azt én jól értem,hogy ehhez mi se kapunk játékot?
[link]Jahh nem,ez azokra vonatkozik akik nem rendelnek elő... elég agresszív üzletpolitika nem mondom...
-
TTomax
félisten
válasz
akoska07 #137 üzenetére
Hát remélem én is... mivel lapot és procit cseréltem így nem nagyon jöhetett szóba több gpus megoldás.... meg az az igazság elég is volt belőle,habár slivel nem volt olyan rossz... a backend megerősítése számomra egyértelműen mutatja sokkal jobb lesz az egyszerűbb játékokban is... csak nehogy olyan legyen mint a HD2900XT ami csak papíron mutatott jól...
Driver téren tud ez elvérezni,de mivel 2éve van már GCN szerintem sokat nem kell csiszolni rajta és minden rendeben lesz...a mantle nem hoz lázba,3D-re nem nagyon fogom használni,hosszútávon nem bírom... fizikszre meg megmarad a GTX670 ha nagyon kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest