Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
noss
tag
imádom!
csak hát még féláron is szívnám a fogam.. -
válasz
Luck Dragon #31 üzenetére
Nem jósolok neki nagy sikert. Páran megveszik majd gyorsan el is felejtik. El tudom képzelni egy önkifejező művészeti projektnek (otthon a polcra) ezt, mint hiteles üzleti terméknek.
-
-
Sok sikert a tervezőnek, zárható a topik.
-
lomposfarkas
tag
Aranyos ötlet, használati értéke = nulla. Ha igazán térdre akarnám kényszeríteni hipsztereket, akkor tennék új akkut a 20 éves gsm adapter tápjába és nyakamba akasztanám a hóbelevancot
[kép] -
-
csongi
veterán
Remélem egyedi megrendelésre lesz gyártva, és sorozat számmal. Sérülékeny, törni fog mint a ropi. És minden szebbe hordott terméknél a kockázata a sérülésnek kimagasló.
Ezt raktárra gyártani felesleges. Van elég szemét a világba.
A beletett munkára elismerésem. Ügyesen össze tette. Jó promóció magának.
De azon kívül, hogy van tárcsázója, ez sem lesz egyszerű. Sőt, igazából komplikáltabb.
Többre mennék, ha egységes elvárás lenne az alapszoftverekre. A legnagyobb félelme az érintett embereknek , ha újat kell megtanulni. Nem fogja megoldani, ha tárcsázni kell
Attól a másik oldala okos, enélkül az analóg oldal nem sokat fog érni. -
Biztosra veszem, pár nap után piszok idegesítő lesz a mobil jó pár funkciója, illetve a megszokott funkciók hiánya is.
-
Végre , valami új és “ innovatív “
-
troller
senior tag
Nekem még az első melóhelyemen ilyen tárcsázós telefonok voltak és konkrétan utáltam, mert egy csomószor félretárcsáztam vele.
Mondjuk iszomnyú gyakorlatlan voltam eleinte a telefonálásban, mert anyuméknak otthonra akkor lett telefonjuk, mikorra már lediplomáztam, így előtte kb. 5× használtam telefont. -
Apollyon
Korrektor
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Nekünk konkrétan volt ugyanilyen telefonunk. Ahogy ezt a képet megláttam, a hangjára is emlékszem, uhh.
-
Fancy-boy
addikt
Valahogy ez ugrott be róla:
Samsung SGH-E910 / B&O Serene
-
Luser2000
addikt
De mi a francért lóg rá a tárcsa az alatta lévő számkijelzőre???
-
peetyy
őstag
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Én meg a múlt évezredben
-
Pirosász
aktív tag
válasz
Polarstar #15 üzenetére
A 3%-ra nehéz azt mondani, hogy nagy a kereslet.
Ha az összes picsogó tényleg kompakt telefont venne, akkor minden árkategóriában, minden gyártónak lenne 13 mini méretű telefonja.
Nem azt mondtam, hogy a kutyának nem kell, csak nem annyinak ahányan mondják.
Végül az számít, hogy tényleg azt veszed e, nem az hogy mit írsz egy fórumon.
Az iPhone felhasználók esetén ez 3-5%. Arra senki nem tart meg egy terméket. Senki! -
-
Ordas nagy marhaságot mondtál. Fogynak a kompaktabb mobilok is.
Sok gyártó ad ki 6col alatti mobilt és igen lehet kapni 4 colos kijelzős mobilt.
Az ifon mini nem volt siker?
Azért lett leállítva, mert a cég szerint nem hoz eleget, nem azért mert nem kell kutyának sem.
Ez a mutáns ellenben szerintem drága 390 dolcsiért.
Max 50. -
DrKapocs
őstag
Ezért valaki hajlandó pénzt adni?!
-
Pirosász
aktív tag
válasz
Polarstar #11 üzenetére
Olyan ez, mint a kompakt telefonok.
Mindenki imádja ha kijön egy, mindenki sír hogy miért táblagép méretű minden telefon, aztán megveszi a 6.7 hüvelykes óriást.
Iphone minik milyen jó kis kompakt telefonok, mégse fogyott belőlük annyi, hogy folytatásuk legyen.
Mindenki olvadozott, aztán az eladópultnál megvette a sima 12/13 modelleket, nem a minit.
Volt olyan hónap, hogy az iPhone13 család eladásainak csak 3%-át!!! adta a 13 mini. -
Egy pillanatkép a boltból:-
Vevőjelölt - Ez de cuki!
Eladó - még lehet venni, ha tetszik!
Vevőjelölt - dehogy kell! Jó nekem a sziamiau is, azon lehet filmet is nézni!KB 1 kiadást fog megérni, a fejlesztőről lesz sok cikk, amúgy anyagi bukta lesz üzletileg.
Majd más is ki fog jönni ilyennel idő közben, mint az újpörgettyűvel.
Azokat is kilapátolták már tonnaszám a raktárak mélyéről. Ember nincs a földön szerintem aki már ilyenért ad pénzt. -
moma
őstag
Újabb adag elektronikus szemét. Szerintem ilyeneket nem kellene finanszírozni vásárlással.
-
totron
addikt
Továbbra is azt a mobiltelefont keresem, amiről tizenéve olvastam, katonazöld volt, szögletes téglatest, kerek nyomógombokkal, fehér számfelfestésekkel, szigorúan kijelző és memória nélkül, adtak mellé tollat és noteszt is - a telefonszámokhoz.
Hogy mennyi került forgalomba vagy a gyakorlat síkján végül hogyan alakult, azt nem tudom, a piacra dobás idejében született a cikk.
(#5) Fiktivlife, abból a 3-ból se baj, ha mindegyik egyjegyű. Itt tartanak a memóriák.
-
Flashback
addikt
válasz
Fiktivlife #5 üzenetére
Ott a hátulján az e-ink kijelzö a számokkal.
-
Fiktivlife
tag
Szuper ötlet egyébként! Mondjuk ezzel előkerülnek majd a filofaxok-noteszek-névjegykártyák ismét mert hogy az emberek többsége 2-3 számnál nemtud többet fejből manapság az egészen biztos..
-
judas13
addikt
-
Jagon
tag
Szerintem is hatalmas ötlet!
Ez jutott róla eszembe:
[link] (YouTube: New school vs. Old school - The Simpsons Edition) -
DrDoktor
senior tag
Laza cucc .
Mondjuk kicsit sajnálom.Holnap aliexpressen féláron fent lesz ... -
mrlujoak
veterán
Nagyonjóó!
Ha majd lesz használt, olcsóbb, be kell szerezzek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- TCL LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest