- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Oké a rootot szeretni fogom, blademen sem telt több időbe.
Ha 4k videót nem tud szinte még senki sem 4k-n nézni, akkor mi a francért kell nekik egy 50mp-es kép? Szerintem fullhd képernyőn 50 helyett mondjuk 4mp-t bámulni nem jelent külömbséget. Írjatok, ha tévedek, lehet csak én maradtam le technológiában, és azóta már van 30K-s képnézegető. Persze ha a nagyításról van szó, az 4k-n is jól jön, akkor meg?
Filmforgató vagy, hogy kell esetleg minőségi 4k videó?
-
blade zte
őstag
Csak az a kérdés mikor lesz jobb vétel? Lefogadom, hogy magyarföldre nem a következő 2 hónapban.
Tapasztalt vagyok, xiaominak is fél egész évbe telt.
myrocee: Örülök hogy elkezdett terjedni az oppo is itt a fórumon.
Azt nem tudod egy 1 perces 4k videó mekkora méretű? És az alsó fénysáv faszántos? A telefon alapból rootolva érkezik? Ha rootoltad akkor lehet overclockolni? Ha esetleg feltennéd, akkor meg tudod mondani, hogy megy rajta egy psp emulátor (vagy xbox classic, vagy psx)?Alig várom, hogy felhackeljem rá az ubuntut.
-
blade zte
őstag
Én meg arra emlékszem, hogy a 4k videó akadt, DE előtte teszteltek egy olcsó kínai tabletet, ami viszont retina felbontású képernyőn is simán vitte a 4k-t. Azt hiszem a fullhd-val nem volt gond.
2013-ban milliószámra jöttek a filléres mtk6589 telefonok fullhd-felbontással, abbahagyták volna ha gond lett volna.
Ember! Már így is 4 mag megy 2,5ghz-n 3gb rammal. Ez már majdnem egy 200+ezres laptop hardvere, ha papíron nézzük!
Azt ne feltételezd a végén, hogy egy ilyen hardveren akad a HD. A képcsöves fullhd-s monitorom 10 éves, 10 éve szerinted mi hajtotta? Nem volt sem 4 mag, sem 2,5 ghz.
Tudom,tudom, csak olyan poénosan hangzott.
-
blade zte
őstag
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Egyértelmű, mert nem akarták, hogy több akksiideje legyen, és ezzel megkérdőjelezzék a csúcsmodellt.Ha akksiidő kell, az oppo n1 az embered, s600-as proci mellé kapsz 3600mah-t. Márkán kívü megl inkább a lenovonál nézz szét.
Nem ajánlom most így a find 7 előrendelések eljövetelével. Ha a csúcsmodellt rendeled első napon, akkor te is kapsz majd extra cuccokat, mint a 7a launchánál kaphattál volna. Másodszor meg felnéztem ma a fórumra, mindenkinek (sokmindenkinek) sárgás aljú volt a képernyője, meg voltak pixelhibásak is.
-
blade zte
őstag
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
nagyon remélem, hogy az első rendelőket ilyennel ajándékozzák meg.
Azt hiszem kevlár-hátlap.
-
blade zte
őstag
Szerintem itt állapodom meg csak SIESSENEK MERT MEGŐRÜLÖK.
Amúgy a find 7a kimutatta a foga fehérjét, egy csomó korai modell tulajdonosának sárga a képernyő alja, és vannak pixelhibásak is. Remélem ez a QHD jobban bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest