Új hozzászólás Aktív témák
-
exedoc
senior tag
válasz
Hopkins95 #74 üzenetére
Igen nekem sem tetszik MS üzletpolitikája. Agresszíven elkezdenek letolni valamit mindenki torkán, aztán mikor megszokják az emberek, megtanulják használni, neadjisten meg is tetszik nekik, akkor meg egy vállrántással pofánszarják őket, és törlik az egészet. Kukázzák ami már viszonylag jól használható volt, majd egy kis szünet után visszatérnek valami szarral, ami használhatatlan, megkapják a userektől a kritikát, végül ők háborodnak fel, hogy na ezeknek barmoknak semmi se tetszik. Kész.
-
exedoc
senior tag
válasz
Hopkins95 #71 üzenetére
"Én nem hiszem, hogy valaha lesz már Windows 10 ultramobil eszköz, a Microsoft túl balf@szul csinálta az egészet és a vonat pedig azóta villámgyorsan elrobogott mellettük." ...
Kár, pedig szerintem pont akkor szűnt meg mikor már elég jól használható volt, és viszonylag sokmindent javítottak rajta. Lett volna jövője, csak folyamatosan kellett volna javítani, fejleszteni, és valahogy az MS nem akart több pénzt fordítani a dologra. Útközben feladták akkor mikor már egész jó volt, ezt sok embertől hallottam akik a mai napig szeretnének WP-t látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Formula-1
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest