- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
feddel
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #161 üzenetére
Lehet hogy itt is, de nem tudtam minek, így továbbmentünk. De most utólag nem lehet? Hiába nyomkodom itt...
-
Flind
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #156 üzenetére
Aha. Hát, a 8X-el elég jól jártál volna, valószínűleg most is azt hasznánád.
De még vehetsz, 45k.
Így már világos, csak azthittem úgy a droidos alkalmazások 85%-a kompatibilis vele. Akkor BB-n lenne több játék. -
Flind
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #154 üzenetére
Őő mihez kevés önmagában a Z10?
Azthittem csak azért akarsz WP-t hogy megismerd a rendszert.
-
tatararpad
őstag
válasz
sz.balazs.95 #68 üzenetére
Nekem első naptól kezdve csinál olyat, hogy bedugott fülesnél is hangszórón kezdi el tolni a zenét, ki be dugdosások után helyreáll, előfordulása teljesen véletlenszerű. No meg a WP-s baromság, hogy "ne hallgassa túl hangosan a zenét, mert megsüketül", és erre leveszi a hangerőt.
-
Flind
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #149 üzenetére
Jaa értem. Én karácsonykor tervezek váltani, remélem kijön addig valami ideális wp, mert a mostani felhozatalban egy olyan sincs ami kéne (alsó-középkategóriában nézelődök, és ott minden csak 512MB).
Ha semmi jó nem lenne BB lesz.
-
Flind
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #102 üzenetére
Okés.
Amúgy te nem 1320-at akartál venni?
-
Blyan
félisten
válasz
sz.balazs.95 #121 üzenetére
És hogy jön ide a 620?
-
A214
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #112 üzenetére
Fény és közelségérzékelő sensor hiányzik róla?
Nem említik sehol? -
Namelesske
addikt
válasz
sz.balazs.95 #105 üzenetére
Én pontosan tudom hogy a firmware és az os külön van, de az egész terméket nézed, akkor mikor lesz végleges a szoftver rajta? Ha mindkét ágról megkapta az aktuális főverziót és a hozzávaló firmwaret. Egy DP előzetesnél ilyenről nem beszélhetünk. Lehet hogy az OS egyes részei már véglegesek de az egész ROM még nem az.
-
Flind
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #87 üzenetére
De hogyha oldalról nézzük (ahogy a képen van) akkor nem látjuk alatta a sárgát, vagyis kék lenne. Kivéve ha egy sárga asztalra tesszük le, vagy sárga függöny előtt tartjuk, mert akkor keletkezhet zöld. A képen pedig láthatólag nincs semmi mögötte, mégis zöldre színezték (mondjuk ha kékre színezik az emberek nem kezdenek el gondolkodni hogy az átlátszó és mögötte sárga van, hanem azthinnék hogy kék, de ez így akkor sem helyes).
-
btudos
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #78 üzenetére
Ha mutatsz képet, amin az én személyes tapasztalataimat megcáfolod, és tényleg kék a zöld hátlap külső rétege, én elfogadom. De nekem a kezemben volt, és az egy dolog, hogy a belső réteg sárga, de kívül az bizony zöld. Nem vitatom, hogy kétszínű a hátlap, de nem úgy, ahogy azt Te gondolod. A belső réteg más, mint a külső, de egyik sem átlátszó.
-
btudos
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #76 üzenetére
Jahogyja, egy fenét. Ezek azért zöldek/narancssárgá/lilák, mert a külső réteg az. Volt a kezemben az előbbi kettő, ott egyértelműen látszott. A sárga alap az csak design, nincs szerepe a külső színben, nem látszik át semennyire a külső réteg.
Ettől függetlenül persze jól nézhet ki, bár nekem ez a fényes lakkozott borítás annyira nem jön be.
A lila hátlap meg egy angol szolgáltató exkluzív ajánlata volt, máshol ezért nem is találkozol vele.
-
btudos
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #70 üzenetére
Miről beszélsz? Gyárilag Fekete, fehér, narancssárga, zöld, kék és szürke hátlap létezik 620-ra, de egyik sem átlátszó egy kicsit sem.
-
Blyan
félisten
válasz
sz.balazs.95 #68 üzenetére
Mivel a hátlapba van építve szerintem pont a legkevésbé parás a dolog.
-
Mr. Double B
tag
válasz
sz.balazs.95 #62 üzenetére
Én is gondolkodtam ezen, de simén lehet, csak nagyvonalúak akartak lenni és a hivatalos életciklus akkor indul, amikor a meglévő készülékekre is kiadják a 8.1-et. Mivel ettől a dátumtól datálódik a hivatalos támogatás vége, ez elegáns húzás lenne.
-
Blyan
félisten
válasz
sz.balazs.95 #62 üzenetére
Szóval akkor a megvásárolható készülékek nem végleges szoftverrel jönnek. Nice!
Egyébként érdekességként, most néztem egy tegnap előtti 630 unboxing videót. [link]
Persze simán lehet, hogy nem egy retail készülék volt, de az about rész érdekes..
Ez meg a mostani DevPrev változaté:
-
Szroncs
tag
válasz
sz.balazs.95 #42 üzenetére
En is azt gondolom, hogy bullshit marketing. De mivel meg nem volt WP8 telefonom ezert nem vagyok benne biztos, hogy alapbol bennevan minden nyelv mint ios/android ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest