- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Double B
tag
Blyan, tényleg nem értem miért lovagolsz ezen reggel óta. Nem attól függ, hogy a Nap kering-e a Föld körül avagy fordítva, hogy te mit hiszel. A WP 8.1 végleges verziója az lesz amit a szoftver gyártója annak jelöl. A Developer Preview tuti biztosan nem az - már ketten is belinkeltük neked a program oldalat, ahol ez világosan le van írva.
-
Mr. Double B
tag
válasz
sz.balazs.95 #62 üzenetére
Én is gondolkodtam ezen, de simén lehet, csak nagyvonalúak akartak lenni és a hivatalos életciklus akkor indul, amikor a meglévő készülékekre is kiadják a 8.1-et. Mivel ettől a dátumtól datálódik a hivatalos támogatás vége, ez elegáns húzás lenne.
-
Mr. Double B
tag
Ha azt nézzük az 520 anno éppen csak 60 ezer forinttal indult, akkor ez elég jó ár, de ha azt, hogy most 35 körül jár, akkor már mérlegelés kérdése. Persze, ahogy látom az a hivatalos 52k a dual sim verzióé, a szimpla kicsit olcsóbb lesz majd.
Ha én most ennyiért néznék telót, simán a 630-at választanám az 520/525 helyett, mert a képernyője sokkal jobb. Van a családban 520 és 620 is és hát az utóbbi Clear Black kijelzője melett az 520 szürkés, mosott feketéi botrányosak. Sötétben még szembetűnőbb a különbség. De, ugye, kinek mi a döntő...
Kérdés az 530 mennyivel indít majd és mit vágnak még a specifikációkon - lehet csak a kijelző méretét. Ha majd kikopknak az 520/525/620-ak a raktárakból és 530 meg 630/635 lesz csak, akkor tisztulhat a kép. Kérdés az is a 625 meddig marad. A 630 képernyője közel akkora, de lehet megvárják a 730-at mielőtt leállnak a gyártásával.
Persze az egész ár vita kicsit akadémikus, mert az emberek jó része úgyis szolgáltatónál vásárol.
-
Mr. Double B
tag
Remélem tényleg nem a "beta" kifejezésen akarsz most lovagolni, de a belső alfa verzió lezárása és a végleges kiadás között mindent annak hívunk, még ha a cég különböző marketing szlogeneket aggat is rá. http://en.wikipedia.org/wiki/Beta_software#Beta
Bármennyire is szeretnéd megmagyarázni, a Developer Preview nem végleges verzió és soha nem is volt annak hirdetve.
http://dev.windowsphone.com/en-us/develop/devpreview
"Windows Phone Preview for Developers gives registered developers access to prerelease Windows Phone operating system updates ... Non-Commercial Quality. The Deliverables may be prerelease and may not be compatible or work as well as a commercial, retail offering. The Deliverables may not work correctly and are not intended as a substitute for your primary means of telecommunications."De részemről befejeztem az offolást.
-
Mr. Double B
tag
ööö valamit félreértettél. Én nem is raktam, csak azt mondtam, hogy mindenki meg a macskája is felrakhatta a betát (gyártói firmware nélkül), aztán meg megy a sírás, higy nem olyan kiforrott. Ebből már jó pár olyan komment szúletett, hogy mekkora egy f*s ez a 8.1 mert leszivja az aksit....
Egyébként beta alatt természetesen a developer preview-t értettem.
"Ki rakott még fel bétát? Valaki?"
Mindenki aki itt fennt azt írta, hogy 8.1 van a telóján.
-
Mr. Double B
tag
Egyetértek. Kicsit unalmas mindehol azokat a kommenteket olvasni, hogy "jaj de zabálja az aksit a 8.1" meg "itt ott kifagy". Ez a hátránya annak, hogy bárki felrakhatja a betát. És ez részben magyarázat arra is, miért csinál a Nokia új firmware-t minden MS release-hez és miért nem elég csak egy "vindóz ápdéjt". Az MS-nek nyilván hasznos a sok feedback, de csak hivatalos RTM release + Nokia új firmware combo után lehet majd megitélni a stabilitást, fogyasztást, gyorsaságot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest