- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
electro123
csendes tag
Ilyeneket mikor fognak majd "lekoppintani" ? ilyenekre lennék már vevő, nem ezekre az ósdi kulákra amik apple meg samsung név alatt futnak
[link] -
electro123
csendes tag
Emberek, mindenki mindenkiről másol, ez az élet rendje, erről szól a fáma, az autógyártók is egymásról koppintanak, vannak olyan lexusok amik bmw - k és vannak olyan volkswagenek amik bently - k meg vannak olyan volkswagenek is amik bugattik és vannak olyan lamborghinik amik audik, nem értem, az összes tablet ugyanúgy néz ki szerintem, ugyanolyan alakúak, az, hogy most 8 miliméterrel kevesebb és az utolsó két hétben jött ki, hogy megelőzze az ipadot, kb olyan mintha a volkswagen kinyomná a renault clio ellen a volkswagen golf face lift változatát és kit érdekel??? lényeg, hogy nekünk jó, mindig újak jönnek ki, mindig mindenki rátesz vagy próbál rátenni egy lapáttal a másikra még ha nem is tud, kit érdekel? inkább ismerjük el, hogy tényleg fasza azért, hogy ideáig eljutottunk technikailag, hogy 8 milis gépek - ről beszélhetünk amik sajnos tudásban még mindig gyatrák és semmire nem valók (angry birds - özésen és netezésen kívűl
)
Szeretném én már látni, hogy akár az ipad akár a samu vagy akár a htc is olyan tablettel jön ki amivel érdemi dolgokat lehet csinálni és nem csak csecsézni az utcán vele.
Én arra leszek kiváncsi, hogy mikor jön már ki a kerek alakú, háromszög alakú netán rombusz alakú tablet és azt ki fogja feltalálni ?
Amíg színes víz folyik a csapból addig minden jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest