- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AssAssynn #28 üzenetére
"Hát olvasd vissza akár csak az ajánlós cikkek hozzászólásait és látni fogod, hogy hemzseg azoktól akik ezt a két témát nyomják agyba-főbe."
Akkor gondolom nem lesz nehéz pár hozzászólást belinkelni, amiben ugyanazok az emberek egyszerre kampányolnak a villanyautók mellett és az atomenergia ellen.
Olyat én is sokat olvastam, hogy valaki támogatja a villanyautókat, meg olyat is, hogy valaki ellenzi az atomerőműveket, de a két halmaz metszetével nem nagyon találkoztam főleg nem olyan számban, hogy "minden létező pontján a fórumnak, állandóan" ezt nyomatták volna. -
törölt tag
"Korábban minden létező pontján a fórumnak, állandóan a villanyautó kizárólagossága mellett kampányoltak, valamint az atomenergia sátáni mivoltát hirdették."
Légyszi linkeld már be a "minden létező pontját a fórumnak", ahol "Musk rajongók" egyszerre hirdetik a villanyautók kizárólagosságát és az atomenergia sátáni mivoltát.
Jellemzően a villanyautó pártiak a CO2 kibocsátást kritizálják, az atomenergia pedig pont nem az. -
citkar
addikt
Rákerestem találok-e cikket arról, hogy Elon Musk az atomenergia ellen kampányolna, de ezt találtam: Musk támogatja az atomenergiát, és nem érti az ellenzőit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest