- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az arab világ konkrétan tele van ilyen iránytaxikkal.
Az jó, csak mi nem arab országban és arab mentalitással élünk. Néhány nem arab nagyvárosban büntetik az egyszemélyes autózást, ezért ott is működik a dolog.
Nem is szeretnék elarabosodni, szóval hagyjuk ezt a vonalt.
Eddig egyetlen ismerősöm volt, aki valami hasonló szellemben élt. Budapestről egy mikulás kinézetű hajléktalant átvitt Pécsre. Azt mondta, hogy a mikulás olyan büdös volt, hogy egész úton lehúzott ablakokkal vezetett. Januárban. Szerinte így is jó ötlet volt az átszállítás.
-
törölt tag
napközben nem tudok aludni, főleg nem ilyen powernap jellegű dolgokat. Meló miatt vezettem már eleget, nem én vagyok a célcsoport, én nem tudom utasként se elengedni a "korányt"... Egyébként meg ahogy írtam tök mindegy, mert amíg nem dedikált infrastruktúrán futnak az fsd only autók, addig bármi történhet, tehát nem csak a többi marhára kell figyelni az úton miközben nem vezetsz, hanem a többi fsd-s autóra is, meg a tiédre is hogy mikor jelzi hogy innentől csináld inkább te... Amikor meg kiveszik a kormányt is, akkor meg már tök mindegy, mert úgyis azzal kell kb közlekedni és pont.
-
ddekany
veterán
-
Az önvezetés színtiszta luxus. Nem vagyok ellene, nem erről szól a történet.
A biztonság növelése közlekedés közben mindenki közös érdeke. A balesetek számának és súlyosságának csökkentéséhez ma még elegendőek a célmegoldások.
Ma reggel a szemem előtt koccant össze két autó, maximum 10km/óra sebesség eltéréssel. A hátul jövő elbambult az útkereszteződésben, rákoccant az előtte éppen elsőbbséget adó autóra. Az anyukák már vélhetően hazafele tartottak az iskolában vitt gyerekeik után. Nekik az önvezető járművek még sokáig nem lesznek elérhetőek. A két autó összeadott életkora legalább 30 év volt. Már az is nagy előrelépés lesz, ha következő autójukban ráfutást megelőző rendszer fog üzemelni. -
ddekany
veterán
A 90% stb... nincs ilyen konkrét szám, csak arra utal amire reagálok. Viszont hogy mennyire tudja jobban/rosszabbul a "dugóban araszolást" a Tesla amit Mercedes, nem tudom. Ha tudja, a Tesla adhatna valami valami korlátos FSD mód, amikor nem kell figyelni (mint mercedesnél). De tudtommal náluk jelenleg mindig köteles vagy figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest