Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
Figyi, pont a részvényesek, akiknek dollár milliói, sőt több tíz, vagy akár száz milliói vannak a cégben, azok nem az ígéreteket nézik, hanem a pénzt. Ha ők nem látnak abban pénzt, amit ígérnek nekik, akkor azonnal váltanak, nehogy bukjanak. Egy viszonylag jól működő cégvezetést is felállítanak, ha a zsebüknek az az érdeke, és a helyükre olyan bohócokat ültetnek, akik nem érnek semmit, de nem számít, ha jön a pénz. És amint ez nincs így, akkor kihátrálnak a cég mögül, és szarban hagyják. Tudom miről beszélek, tavaly a cégnél, ahol dolgoztam december 22-én még minden rendben volt, 23-án jött a telefon, hogy a részvényesek meggondolták magukat, és nem adnak több pénzt a cégnek, inkább kiszállnak belőle. Nesze neked, volt munkahely, nincs munkahely.
A Nokiának is előnyös volt a szerződés, hiszen nem kis pénzt gyűjtenek be a MS-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL T40 EMC Szerver
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged