- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
/sys/devices/system/cpu/vulnerabilities/l1tf
Not affected
/sys/devices/system/cpu/vulnerabilities/meltdown
Not affected
/sys/devices/system/cpu/vulnerabilities/spec_store_bypass
Mitigation: Speculative Store Bypass disabled via prctl and seccomp
/sys/devices/system/cpu/vulnerabilities/spectre_v1
Mitigation: __user pointer sanitization
/sys/devices/system/cpu/vulnerabilities/spectre_v2
Mitigation: Full AMD retpoline, IBPB -
Cathulhu
addikt
Legutobb mikor a meltdown szoba kerult, pont egy AMD-s arc javasolt egy patchet a linux kernelhez, hogy AMD-n ne legyen aktiv, ami aztan be is kerult a kernelbe. Az open source elonye. Gondolom vannak olyan programozok, akik figyelik ezeket a commitokat es ha valamivel nem ertenek egyet, akkor vagy jelzik vagy eleve irnak egy sajat patchet es kuldik be reviewra, szoval meglepodnek, ha elesbe ki tudna menni olyan javitas, amit ne lattak volna elotte paran. Ellenben a windowsnal senki se lat bele mit tesznek be es mit nem, csak mikor kijon latod, hogy lassul minden. Nem tudom az MS ilyenkor konzultal-e a gyartokkal elotte, de az fail amit az elmult egy evben csinal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest