Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-Y

veterán

válasz sh4d0w #27 üzenetére

Ezt félreértelmezted, vagy én írtam félreérthetően. Innovációnak max a metró felületet nevezném, bár igazából még azt se.

• Jim-Y

veterán

válasz mallee #23 üzenetére

Szerintem csak félig van igazad. Egyrészt az teljesen jogos, hogy a szoftvernek kell alkalmazkodnia a felhasználói igényekhez, mert különben nem lesz igény a szoftverre. Stimmt

Másrészt ha 30 év után is mindent ugyanúgy oldanának meg, akkor nem elégítenék ki vele az emberekben mélyen megbúvó vágyat az innováció, a fejlődés iránt. Innováció csak úgy lehetséges, ha valami olyat próbálunk ki amire nem feltétlen van igény. Szerintem a Microsoft is most ebbe a csapdába esett. Az új metro felülettel valami újat akartak alkotni, amire szerintük a tabletek betörésével szükség volt. Mint kiderült ez hiba volt, erre nincs szükségük az embereknek jelenleg, vagy legalábbis nem ebben a formában.

Na de a win 8.1 -ben szinte teljesen ki lehet szűrni az új felületet a mindennapokból, ami meg a nélkül marad az tök olyan mint a win 7. Korrekten használható, nincs vele gond. Akkor kérdem én, miért kell szidni? :)

• Jim-Y

veterán

válasz #40553216 #11 üzenetére

Nem sikerült leszűrni, hogy melyik tábort "erősíted", de nehogymár egy emberi lény ne legyen alkalmas alkalmazkodni egy kicsit. Az, hogy 30 évig úgy kellett, és most nem, azt jelentené, hogy egyből szar? Holott kb 2 neuron bekapcsolásával meg lehetne tanulni, hogy ezen az új rendszeren hogy kell kikapcsolni.

Én inkább abban látom a problémát, hogy az emberek durván elkényelmesedtek, ha már valami nem a megszokott akkor megy a zapulás, hogy szar a szoftver stb..

Személyes véleményem szerint a Win 8.1 semmivel sem rosszabb mint a Win 7. Nekem pl tök ugyanaz a kategória a kettő. Pont ugyanúgy használom a Win 8.1-em mint annó a Win 7-et. Értsd 98%-ban ugyanúgy csinálok mindent. Win 7-en se használtam már a Start menüt, hát itt se. Ami új, ahhoz meg alkalmazkodtam.

Egyébként a saját anyámon is azt látom, hogy meg tudná csinálni, csak lusta gondolkdni. Nem érdekli annyira, így hát nem is megy. Ha én ebből most azt szűröm le, hogy anyám se tudja megcsinálni, ezért ratyi a szoftver akkor az rendben van? :/

Illetve mielőtt még valaki meggyanusítana azzal, hogy Microsoft beépített ügynök vagyok, elárulom, hogy Linuxot részesítem előnyben és csak amiatt használok Windows-t (is), mert ezen szoktam játszani.

Új hozzászólás Aktív témák