Új hozzászólás Aktív témák

• Rolly

veterán

válasz forumpista #84 üzenetére

Tesla-ja van úgy tudom ezért ennyire elvakult valahogy meg kell magyarázni miért jobb egy 15+(+3m ft ugye az FSD) m forintos Tesla egy 11-12 m forintos hasonló tulajdonságokkal rendelkező autónál.

Nem régen láttam egy Tesla SR+ töltési tesztet 80-as vagy 100-as töltőn ahol nem tudott annyival tölteni mint egy VW vagy PSA autó :).

Amúgy tény én e208 tulajként elfogult vagyok PSA irányba, de a 15 vs 12 ár közötti 3 milliót nekem nem ér meg:
    - egy tablet
    - egy 5%-kal gyorsabb töltés 15%-kal kisebb fogyasztás

Többek között azért nem mert 200 km-nél ritkán megyek többet és mikor többet megyek belefér a 10-15 perc töltés. Ha Teslam lenne akkor kerülni is kellene (speciális eset... ugye Békéscsaba Pest között Teslaval nem optimális az út :) )...

Hogy a következő autóm mikor és milyen lesz még nem tudom, de
    - álmom egy Audi eTron GT :) kívül belül top most nálam az az autó, csak hát 40m-t nem hiszem, hogy autóra akarok költeni (bár 4 év múlva leszek 40... de ennyiért inkább egy lakás)
    - ami talán elérhető az egy alap BMW i4 a maga 19m körüli árával főleg ha lesz belőle 1-2 éves áfás kevés KM-rel akkor az jó lehet 16-17m körül...

Új autót nem hiszem, hogy venni fogok, mert a mostaniba is 1 év alatt 16e km-t raktunk szóval ha 1-2 éves autóval tudok dogni 20%-ot árban akkor már megérte ... Ami jó az új e208-asunkban, hogy van rá 8 év 160e km teljes garancia :)

Új hozzászólás Aktív témák