- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93 #13 üzenetére
Nem változott, a MIUI még mindig pontosan ugyan olyan rakat …, mint 6 évvel ezelőtt.
Egy Alcatel Pop C1 többet ér, mert ott minden értesítést megkapok, még lezárt telefon esetén is!
Számomra az okostelefon nem azt jelenti, mint ami fele elmentek ezek az eszközök. Persze jó dolog a szép kijelző, a jó kamera, az erős hardver, de ha az értesítésekhez fel kell oldanom a telefont, hogy egyáltalán megkapjam, na az gáz. Az nulla.
Annak jó, aki egész nap a telót szorongatja, de nekem pl nem jó. Érdemes benézni a Redmi 9 topicba, de az én tapasztalatom is ez. -
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #11 üzenetére
Okostelókon nem tudom, hogy van-e. Ramdiszk az a kezdetektől van (ez természetes), de hogy swap fájl lenne-e, azt nem tudom.
-
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #6 üzenetére
Előtte használtam én például. 2010 környékén már kikapcsoltam (pontosabban minimálisra vettem, mivel ha kikapcsoltam, képes volt megborulni a Windows).
Elméletileg az, a megvalósítását meg meglátjuk. Gondolom inkább olyanokat helyeznek ki, amik kevesebb adatforgalommal járnak. Vagy esetleg olyanokat, melyek altatásba mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb frissítés lehetővé teszi, hogy a belső tároló is besegítsen pár gigabájttal, ha a rendszernek szüksége van egy kis pluszra.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest