- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Így néz ki a Topic összefoglaló.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
Oliverda #203 üzenetére
Group policy tiltja a nem engedélyezett oldalakról a 3rd party cookiekat, úgyhogy, ha átlépek egy másik portál alá, akkor ott újra be kell jelentkezzek. A blogok miatt viszont a fórum mindig átdob a logoutra, ha olyan fórumot nézek. Kész macera az egész.
Persze tudom, hogy ez egyedi probléma, és nem kell minden user feneke alá puha párnát tenni... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Oliverda #188 üzenetére
Ebben egyet értünk. Steam-en is így van, ott ugye szabadon változtatható a név, de X ideig (talán 1 vagy fél évig..?) őrzi a régi nevedet is, ha 10-szer változtattál, akkor mind a 10-et. Egy dolgot tudnék még elképzelni, ami nem tudom, hogy mennyire macerás. Mondjuk 6 hónapra az adott fórumozó rangja megváltozna a régebbi nevére. Vagy - ami talán még egyszerűbb - csak egyedi avatárral rendelkezők kérhetnék (így könnyű lenne felismerni), akinek mondjuk legalább fél éve az az avatárja és utána X ideig nem változtathat képet. Vagy kép, vagy név. Egyszerre a kettő nem. Meg lenne egy topic, ahol ezzel foglalkoznának, és ott az első hsz-be lenne gyűjtve, hogy ki mikor mire váltott. Így könnyű lenne utána nézni.
Ugyanakkor igazából nincs jelentősége. Holnap kitiltatom a regisztrációm, csinálok egy újat, és ugyan úgy nem ismernek meg. Ha új "személyiséget" szeretnék, most is meg tudom oldani, mindenféle gond nélkül. Ott meg ugye csak részlegesen. De szerintem pont az lenne az emberek célja, hogy továbbra is "ők maradjanak", csak más nick név alatt. Ha csalni/trollkoni akarok akkor olcsóbb/egyszerűbb csinálni egy másik reget.
Kb. annyira lenne furcsa, mint a képváltás. Van, akinek évekig ugyan az az egyedi képe volt, és most hipp-hopp más lett (nekem is volt cserém pl.), aztán mindenki nézi, hogy "ez meg ki?" aztán gyorsan leesik. Ugyan ez lenne. Ránézel nevére, majd a képre....és meg is vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Így néz ki a Topic információ.
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest