- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- SLR-szintű fotókat ígér a Honor 300 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Azért az az ár kicsit húzós...
-
rdt89
addikt
válasz fornettisuti #2 üzenetére
Ennyiért kár elhagyni Japánt, mire ideér, 300k és azért kb, mindenben gyengébb a hasonló árban lévőknél.
-
<Adamsky>
nagyúr
Pedig 1 Hz csak 975 Ft! Hoppá! Hol van ehhez a többi telefon?
-
cami][us
senior tag
A CRT tévéjük 30 éve megy hiba nélkül. Kár hogy eladták ezt is a kínaiaknak.
-
gattolino
senior tag
Szinte ingyen van
Vivo X90 Pro Plus
-
ShiberMonkey
senior tag
Nem igénylem a 240Hz es kijelzőt, de ez a telefon egész szimpatikusnak tűnik. Jó lenne ha a Sharp, HTC megint magára találna mert szerettem a korábbi készülékeit. Ebben az évben ami izgalmasnak ígérkezik az a Pixel4a lesz ha valóban 350$-körül lesz és az akku egy napot kibír simán.
A többi egyenlőre túlárazott vagy batári nagy. Még az Iphone se 2020 volt ígéretes de ugye az a fránya aksi.[ Szerkesztve ]
-
dz1989
senior tag
Nem semmi... Nekem a Sharp 904SH ugrott be. 2006 ból. 2,4 col VGA felbontás(333ppi).
Akkor Nokia N80-is (259ppi)lehagyta és sokáig. A Sharp mindig is nagyon élen ált a kijelzőben.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
rigoberto
őstag
A notch-tól csak fodrozódni fog az a kijelző.
-
Ricardo
titán
Nem rossz ez. Az ára valóban nagyon magas. Én szívesen elolvasnék egy tesztet róla mit tud. Kamera, és az üzemidő is érdekelne.
-
_flamer
aktív tag
Megnéztem az árát és meggondoltam a véleményem
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
Depression
veterán
Aki sokallja az árát, az nyugodtan vegyen más 240Hz-es kijelzőjű telefont.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
rdt89
addikt
válasz Depression #16 üzenetére
Szerintem a Red Magic 144hz-es kijelzője se rosszabb, cserébe minden téren jobb ennél a készüléknél
-
forgonati
őstag
válasz Depression #16 üzenetére
Ez a 240Hz röhej már nem azért. Ok, elmondhatják magukról hogy nekik van, és? Hova sz@rjak? Ez olyan mikor a Sony először 4K kijelzőt tett a telefonjába. Hú meg há, 4K kijelző waaa öcsém! Azóta is annyira sok telefonban van 4K, mert annyira kell... Ez is olyan. Elismerem a 90 Hz jó, még akár a 120 Hz is, de ez... Így sosem fohnak a telefonok 1 napnál többet bírni. Mert amint a gyártók megtalálnak valami lehetőséget hogy kicsit nagyobb akkut sikerüljön belerakni, rögtön kitalálnak valami baromságot, ami senkinek nem kell, de legalább újra visszaveti az akkuidőt. Lásd 240 Hz kijelző. Pfff szánalom.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
törölt tag
GX30i kedvenc telefonom volt anno 2004.
-
Fred23
nagyúr
válasz forgonati #21 üzenetére
Ezt mondták sokan a 120 Hz-ről is, aztán rájöttek a saját előítéletük hamisságára. Én se hittem volna, hogy annyira jó ez, mint valójában. (Leesett az állam az S20-tól, kizárólag a 120 Hz mód miatt.) Más tészta, hogy ez már talán tényleg elég lehet majd' mindenkinek, illetve tartalom úgyse nagyon várható még 240 Hz-cen.
De például nagyon várom már, hogy a lehető legtöbb sportot 4K@120 fps-ben adják!Szóval a 120 Hz talán tényleg elég, de talán a 240 mégis jobb, ezen tényleg lehet vitatkozni. A 4K felbontás viszont számomra mobilon is megkérdőjelezhetetlen előny. Ha valakinek nem számít, az ő dolga, talán még jó is neki, hogy nem látja a difit. De nekem bizony nagyon vonzó tulajdonság.
Most 5.5"-os kijelzőn vagyok 1440p-vel mobilon, és az 1080p-hez képest sokkal jobb, leginkább fotókat nézve, de videóknál is látható az előnye. Fizetnék többet egy 4K kijelzőért, csak nem menjen az üzemidő kárára!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest